1. Avaleht
  2. Sport
  3. VOLLE EESTVEDAJAD! Kohila võrkpallipoisse kasvatab Paul Piirmets
VOLLE EESTVEDAJAD! Kohila võrkpallipoisse kasvatab Paul Piirmets

VOLLE EESTVEDAJAD! Kohila võrkpallipoisse kasvatab Paul Piirmets

Paul PiirmetsKohila Võrkpalliklubi asutamisest saati 1999. aastal on seda edasi arendanud mitmed suurepärased treenerid ja poistest vormib häid mängijaid treener Paul Piirmets.

Ta alustas 2006. aastast tööd poiste treenerina, alguses kaks korda nädalas, mõne aasta pärast asus tööle täiskohaga treenerina. Pauli käe all on juba mitmendat aastat 2.-12. klassi poisid, keda ta treenib nüüd neljal korral nädalas. Tõeliselt head tulemused treenerina on Paul Piirmetsal eelkõige möödunud hooajal, kui Kohila poisid tulid Eestis U12 vanuses 2. kohale ja U10 vanuses 2. ja 3. kohale.

Pauli töö ja panus võrkpalliklubis on kolleegide arvates ääretult suur. Nende arvamuse edastab naiskonna üks treeneritest Ingrid Kangur: “Kõik, mis puudutab väljakute korrashoidu Rannavollekeskuses, võistluste eel võrkude, piiride, süsteemide, ajakavade korrashoidu, on Pauli õlgadel. Kuna ta on loomult väga kohusetundlik ja korrektne, siis mitte kunagi ei ole muret, et kas asjad saavad õigeks ajaks tehtud või kas kõik on korras, sest alati lihtsalt nii ongi. Lisaks võrkpallitreeningutele on klubis tohutul hulgal muud tööd, Rannavollekeskuse kordasättimine kevadel ja koristamine sügisel, ehitamine, parandamine, uuendamine. Kohila Öövolle on turniir, mis nõuab korraldajatelt alati väga palju ettevalmistamist, et väljakud oleks valged, tuleb liiva sisse kaevata palju meetreid juhtmeid, punuda võrkudesse valgusvoolikuid, paigutada lõkkepakud ja sättida prožektorid, see kõik on olnud alati Pauli teha.
Pauliga on koostööd teha väga-väga meeldiv, ta on alati avatud uutele mõtetele ning tegudele, ilma temata Kohila Võrkpalliklubi arengulugu ei oleks.”

Oma tegutsemisaastatel on kohila Võrkpalliklubi saavutanud palju kõrgeid ja tähelepanuväärseid tulemusi nii Eesti kui ka Baltikumi ja Euroopa tasemel.

Head Uudised GoodNews