1. Avaleht
  2. Sport
  3. KIIVIKAS RÕÕMUSTAB! Ott Kiivikas rõõmustas, et Tallinn sai juurde välijõusaali
KIIVIKAS RÕÕMUSTAB! Ott Kiivikas rõõmustas, et Tallinn sai juurde välijõusaali

KIIVIKAS RÕÕMUSTAB! Ott Kiivikas rõõmustas, et Tallinn sai juurde välijõusaali

Aeg, kus spordi põhifookus läheb Olümpiale, ei magata ka pealinnas. Ott Kiivikas andis teada, et üleeile avati Mahtra tänaval uus välijõusaal Omnigym seadmetega. Ta kinnitas, et tegemist on vaieldamatult kõige innovatiivsemate välijõusaaliseadmetega ja praktiliselt sarnane juba sellele, mida sisejõusaalis teha saab.

Kiivikas selgitab, et suurem välijõusaalide uuendamine sai hoogu esimese koroonalaine ajal kui selgus, et olemasolevates linna välijõusaalides keskmisest nõrgem inimene väga midagi teha ei saagi. Vaadati plaanid üle, kaasati eksperte ja tulemus on see, et tänaseks on juba paljud jõusaalid uuendatud ja kohe augustis peaks Tallinnas avatama Tondiraba suur park kuhu tuleb lausa kaks tiiru välijõusaaliseadmeid.

Ta tänas Tallinna linna ja Lasnamäe linnaosavalitusest, eesotsas Vladimir Svetiga, et nad on fookusesse võtnud parkide arendamise ja kuna jõusaal on kõikide spordialade baas, siis seda enam saavad seal harrastada kõik soovijad.

Vastavalt Statistikaameti andmetele on kulturism ja fitness Eestis hetkel kõige harrastatum spordiala 21 700 harrastajaga, järgnevad jalgpall 19 900 ja aeroobika ja rühmatreeningud 19 600.

Head Uudised GoodNews