1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kanal 12 toob laskesuusatamise maailmameistrivõistlused koju kätte!
Kanal 12 toob laskesuusatamise maailmameistrivõistlused koju kätte!

Kanal 12 toob laskesuusatamise maailmameistrivõistlused koju kätte!

Kanal12 logoTalispordi tänavune tipp-sündmus, laskesuusatamise MM, jõuab Eesti televaatajani esimest korda Kanal 12 vahendusel. Kommentaatoripulti astuvad legendaarne spordiajakirjanik Marko Kaljuveer ja endine laskesuusataja Margus Ader.

Kanal 12 rõõmustab märtsis spordihuvilisi otseülekannetega Norrast, kus toimuvad laskesuusatamise maailmameistrivõistlused. Tegemist on tänavuse kirju spordiaasta esimese suurvõistlusega, mis haarab miljoneid televaatajaid üle maailma. Kanal 12 vahendusel on see võimalus tagatud nüüd ka Eesti televaatajatele. „Laskesuusatamine on väga tele-pärane ja Euroopas ülisuurt publikuhuvi nautiv spordiala. Ka eestlastel on ikka ja jälle olnud sportlasi, kes on headele kohtadele jõudnud ning uus põlvkond annab lootust, et on põhjust teleka ees taas omadele kaasa elada. Seepärast oleme ülimalt rahul, et meie meestekanalil Kanal 12 õnnestus need ülekandeõigused saada,“ ütleb Kanal 2 peadirektor Urmas Oru.

Laskesuusatamise MMi otseülekandeid kommenteerivad spordiajakirjanik Marko Kaljuveer ja endine laskesuusataja Margus Ader. Kaljuveer kinnitab ala populaarsust, märkides, et mujal elatakse laskesuusatamisele kaasa tulisemalt kui klassikalisele suusatamisele. „Laskesuusatamine on kõige vaatemängulisem ja ettearvamatum talispordiala, kus võitjat on raske ennustada. See teebki selle ala paeluvaks,“ põhjendab Marko Kaljuveer.

Laskesuusatamise MM toimub 3.-13. märtsini Norras, Oslo Holmenkollenis. Paralleelselt Kanal 12 otseülekandega kannab laskesuusatamist veebis üle Postimees.ee.

Head Uudised GoodNews