1. Avaleht
  2. Sport
  3. IV RAPLA SELVERI SUURJOOKS! Stardini on jäänud 24 päeva
IV RAPLA SELVERI SUURJOOKS! Stardini on jäänud 24 päeva

IV RAPLA SELVERI SUURJOOKS! Stardini on jäänud 24 päeva

Jooksu patroonid5. juunil on Rapla Selveri Suurjooksul osalejaid esmakordselt innustamas patroonid Miss Raplamaa Nele Randpere ning Rapla jooksuikoon Risto Ütsmüts. „Olen alates kümnendast eluaastast Raplaga seotud ning sellest ajast on kesk-  ja pikamaajooks olnud mulle südamelähedane ja ka edukas, olen Eesti meistrivõistlustelt vanuses 14-38 saanud üle 60 medali.

Mul on heameel näha, et Rapla Selveri Suurjooks toob siia iga aastaga üha rohkem jooksusõpru ning innustab liikuma ka kõige väiksemaid,“ kommenteerib Risto, miks oli nõus olema jooksuürituse patroon.

Sellel aastal on kujundatud viie kilomeetrine rada ümber, et see kulgeks mööda promenaadi ning kohalikke vaatamisväärsusi. Esmakordselt ootab kõiki osalejaid finišis ka medal, mis jääb meenutama sportlikku ning meeleolukat pühapäeva. Sellel aastal kõlavad enne Rapla Selveri Suurjooksu parimate autasustamist Karl Madise hoogsad rütmid ja tuntud lood.

IV Rapla Selveri Suurjooksul saab osaleda nii kümne kui viie kilomeetri distantsil. Pikemale jooksule antakse 5. juunil start täpselt kell 12 päeval ning lühema distantsi start toimub kakskümmend viis minutit hiljem. Soodusregistreerimine mõlemale distantsile kestab 15. maini. Põhidistantsidele eelnevad lastejooksud, mis algavad kella üheteistkümnest. Sellel aastal ootab lapsi sarnaselt varasematele aastatele tore lasteala.

Rapla Selveri Suurjooks kuulub Eesti linnajooksude sarja. Sarja avab 14. mail Tartu Kevadjooks.

Kohtumiseni 2016. aasta IV Rapla Selveri Suurjooksul!

Head Uudised GoodNews