1. Avaleht
  2. Sport
  3. VIDEO I Pärnus toimub tänavu juba seitsmendat aastat Euroopa tänavaspordi üks suursündmusi „Kevad Battles“
VIDEO I Pärnus toimub tänavu juba seitsmendat aastat Euroopa tänavaspordi üks suursündmusi „Kevad Battles“

VIDEO I Pärnus toimub tänavu juba seitsmendat aastat Euroopa tänavaspordi üks suursündmusi „Kevad Battles“

Juba seitsmendat aastat on Pärnus toimumas üks Euroopa tänavaspordi suursündmusi „Kevad Battles“. Tänavu toimub sündmus 28. mail Pärnu rannas Striidikooli uuel koduväljakul, mis on mullu rajatud just võistlusteks.

Foto: Karmen Kärg

Tänaseks saab öelda, et Pärnu on saanud tänavaspordi mekaks. 99% osalevaid sportlasi lendab kohale mujalt Euroopast ning Lähis-Idast ja kohtunikeks on hakanud pakkuma ennast ise maailmameistrid, mis on suur kompliment pärnakatele!

Sel aastal tuleb sündmus veelgi mahukam kui varem!

Sel aastal on street workout’i kõrvale lisandunud ka endurance, käesurumine ning trikitõukeratas. Street workout ja trikitõukeratas kuuluvad Pärnumaa avatud Meistrivõistluste alla. Oodata on sadakond sportlast.

Maailma TOP atleete lendab kohale Iisraelist, Ungarist, Leedust, Lätist, Tšehhist, Soomest ning neid võibki loetlema jääda. Samuti on üle mitme aasta ka Eestist palju atleete ja juba teist aastat täitsa mudilasigi.

Foto: Karmen Kärg

Street workout kategoorias on kasutamiseks rööbaspuud, varbsein ning kaks eri kõrgusel 2 meetri laiust kangi. Baasharjutuste võistlustel ehk endurance kategoorias on samad vahendid, kuid lisatud on ka kastid. Käesurumise kategooriat viib läbi Eesti käesurumisspordiliit.
Tõukeratas on uus ala – kategooriaid viib läbi spordiklubi Striidikool.

  • Sündmusest tuleb otseülekanne OHO TV vahendusel, digiekraanid täituvad ürituse lähenedes ja rahvast prognoositakse 3000-5000 inimest.
  • Kohal on ka Tre Raadio välistuudio, kes toob melukeskelt info kodudesse.
  • Sündmusel on veel mitmeid atraktsioone, suuremaid kohalike spordiklubisi, huvikoole, toidulisandite pakkujaid, toitlustajaid.
  • Publikule, kes soovib veeta rannas aega hommikust õhtuni, on mõeldud matiala.

Registratsiooni leiab siit!

Head Uudised GoodNews