1. Avaleht
  2. Sport
  3. Väike-Õismäel valmis multifunktsionaalne spordiväljak
Väike-Õismäel valmis multifunktsionaalne spordiväljak

Väike-Õismäel valmis multifunktsionaalne spordiväljak

Haabersti linnaosavalitsuse tellimusel rajati Õismäe tee 110a vananenud liiklusväljaku asemele multifunktsionaalne spordiväljak, kus on noortele mõeldud rattarada ehk pumptrack, reguleeritavate raskustega välitrenažöörideala ja vähendatud mahus liikluslinnak.

Haabersti linnaosavanema Oleg Siljanovi sõnul oli senine liiklusväljak amortiseerunud ja linnaosavalitsuse sooviks oli antud ala rekonstrueerides, et seal oleks seal tegevust võimalikult paljudel. „Lisaks väiksematele lastele, kes ka edaspidi saavad liiklusväljakut kasutada, on seal nüüd tegevust ka noortel ja täiskasvanutel,“ rääkis linnaosavanem.

Juba sel reedel kell 14 toimub väljakul näidistreening, mille käigus treener õpetab kasutama multifunktsionaalseid trenažööre. Samal ajal räägib munitsipaalpolitsei liiklusväljakul lastele ohutust liiklemisest, pumptrack’il aga jagab nippe trikirattur Kristen Põder.

Spordiplatsi ehitust finantseeriti riigieelarve regionaalsetest investeeringutest. Ala rajamist toetas Keskerakonna fraktsioon 115 000 euroga. Ehitustöid teostas Mefab. Väljaku maksumuseks kujunes 142 670 eurot.

Head Uudised GoodNews