1. Avaleht
  2. Sport
  3. Spordihommikul osales varahommikustel treeningutel mitusada spordiharrastajat
Spordihommikul osales varahommikustel treeningutel mitusada spordiharrastajat

Spordihommikul osales varahommikustel treeningutel mitusada spordiharrastajat

Spordihommik (4)Täna varahommikul toimunud Spordihommikul osales pealinna kõikides linnaosades mitusada spordisõpra. Kokku toimus linna spordibaasides üheksa erinevat tasuta treeningut – külastada sai nii pilatese-, frisbee, uisu-, jooksu- kui ka rühitreeninguid.

Mitmetel treeningutel osalesid ka tuntud sportlased – näiteks sai Kristiine Spordihallis treenida koos Nõmme Kalju jalgpalliklubi jalgpallurite Andre Järva, Artjom Dmitrijevi ja Karl Mööliga. Haabersti Vaba Aja Keskuses pani oma sportlikud võimed proovile aga tuntud näitleja ja laulja Kristel Aaslaid, kes koos personaaltreener Mirko Miilitsaga viis läbi ringtreeningut.

Spordihommik (3)Tallinna abilinnapea ja ürituse algataja Mihhail Kõlvarti sõnul on väga tähtis ka talvisel ajal liikuda ja end virgana hoida. „Usun, et Spordihommikult said paljud inimesed innustust ja positiivse laengu sportliku elustiiliga alustamiseks. Sport ja liikumine annab mõnusa enesetunde ja mis kõige tähtsam – hea tervise. Me vajame alati midagi, mis motiveeriks ja loodan, et Spordihommik täitis nii mõnegi jaoks selle eesmärgi. Seda enam, et paljudele osalejatele oli tänahommikune Spordihommik esimene hommikune treening,“ märkis Kõlvart. „Usun, et sellest saab alguse tore traditsioon, mis pakub linnarahvale võimalusi leidmaks endale meelepäraseid sportlikke harrastusi ka edaspidi. Juba praegu on meil palju ideid, kuidas seda projekti mitmekülgsemaks ja huvitavamaks teha.“

Spordihommik (2)Spordihommikut korraldas Tallinna Spordi- ja Noorsooamet ja toimus see „Noorte terviseteadlikkust ja -käitumist edendava programmi“ raames.

Head Uudised GoodNews