1. Avaleht
  2. Sport
  3. SEB kingib Tartu Maratoni 1223. lõpetajale uued suusad
SEB kingib Tartu Maratoni 1223. lõpetajale uued suusad

SEB kingib Tartu Maratoni 1223. lõpetajale uued suusad

SEB Liising koostöös Klubi Tartu Maratoniga paneb välja murdmaasuusad Fischer Carbonlite CL plus osavõtjale, kes ületab 42. Tartu Maratoni finišijoone 1223. lõpetajana.
Pühapäeval 1223. finišijoone ületajat ootavad uhiuued tippklassi suusad koos priipääsmega järgmisel aastal toimuvale 43. Tartu Maratonile.

“1223 on SEB Liisingu infonumber ja sümboolselt olemegi aastaid just 1223. lõpetajat autasustanud ja meeles pidanud SEB poolt toetavatel rahvaspordiüritustel. Nendest õnnelikest finišijoone ületajatest on tänaseks juba omalaadi klubi moodustunud. Tartu Maraton on siinkohal kindlasti kõige märkimisväärsem üritus, mille raames klubisse pürgida,“ arvas SEB Liisingu juhatuse liige Ainar Leppänen.

MTÜ Klubi Tartu Maraton projektijuht Kunnar Karu leiab, et 1223 auhinna väljapanemine on hea tava, mis rõõmustab positiivselt tublisid rahvasportlasi: „Klubi Tartu Maratonil on hea meel, et koostöö SEB-ga annab hea võimaluse saada maratonielamusele lisaks ka uued ja kvaliteetsed suusad, millega järgmisel aastal juba maratoni starti asuda.“

SEB alustas Klubi Tartu Maratoniga koostööd juba rohkem kui 16 aastat tagasi, 1997. aastal. Alates 2003. aastast on SEB olnud klubi peasponsoriks. SEB Tartu Neliküritust toetades aitab SEB kaasa tervisespordi levikule. Sportimine ja tervislikud eluviisid on SEB-s au sees, sest rahvasport aitab tagada head tervist, toonust ja rõõmsat tuju.

Head Uudised GoodNews