1. Avaleht
  2. Sport
  3. Raul Must alustas Euroopa Karikaetappi võidukalt
Raul Must alustas Euroopa Karikaetappi võidukalt

Raul Must alustas Euroopa Karikaetappi võidukalt

Raul Must avamängus
Foto: Oleg Hartsenko

Sulgpalli Euroopa Karikaetapil Tallinnas sai põhiturniiri esimeses ringis Raul Must võidu Leo Rossi vastu Prantsusmaalt 21-14, 21-17. Tiitlikaitsja Must sõnas peale mängu, et tunneb heameelt, kuna võit tuli kahe geimiga: “Prantsusmaa koondises on palju tugevaid mängijaid ja nende tase on ühtlane. Esimene mäng väga kergelt ei tulnud, avamängud on alati rasked ja natuke oli närv sees”, lisas Must.

Teises ringis on võistluseks esimese asetuse saanud Musta vastane Arnaud Merkle Prantsusmaalt, kes hiljuti võitis Tartus toimunud juunioride Euroopa Karikaetapi.

Eesti mängijatest pääses meeste üksikmängus kvalifikatsioonist ainsana edasi Karl Kert, kes kohtus põhiturniiri esimeses ringis Dmytro Zavadskyga Ukrainast. 17-aastane Kert suutis anda Zavadskyle, kes mõned aastad tagasi oli maailmas top viiekümne mängija, kõva lahingu, kuid kaotas 14-21, 21-10, 10-21.

Naiste üksikmängus alustavad põhiturniiril täna keskpäeval Getter Saar, Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran. Eesti sportlased on põhiturniiril esindatud ka kõigis paarismängudes. Reedel selgitatakse kõik veerandfinalistid. Veerandfinaalid ja poolfinaalid mängitakse TTÜ spordihoones laupäeval ja finaalid pühapäeval.

 

Head Uudised GoodNews