1. Avaleht
  2. Sport
  3. Rabajooksu eel toimuvad tasuta jooksutrennid
Rabajooksu eel toimuvad tasuta jooksutrennid

Rabajooksu eel toimuvad tasuta jooksutrennid

Sel aastal korraldatakse 14. oktoobril toimuva Rabajooksu eel kolmel kolmapäeval jooksuks ettevalmistavad tasuta treeningud, kus kogenud treeneri juhendamisel keskendutakse jooksuharjutustele, tehnikale ja kiirusele.

„Pikkade traditsioonidega Rabajooks toimub sel sügisel 90. korda. Kuna on tegemist juubelijooksuga, siis otsustasime jooksuharrastuse propageerimiseks juurde tuua veel täiendavaid tegevusi. Tasuta trennid on üks nendest. Jooksu päeval on võistluskeskuses avatud aga lasteala, kus koostöös „Kiusamisest vabaks!“ programmi ja Viking Line’ga innustavad väikeseid jooksusõpru maskotid,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Tasuta trennid toimuvad kolmel kolmapäeval: 26. septembril, 3. ja 10. oktoobril kell 18 Rabajooksu stardialal (Kalda tn 20 vastas). Oodatud on nii algajad kui ka juba kogenud jooksusõbrad, kes soovivad arendada oma füüsilist vormi ja tunda rõõmu heast seltskonnast, värskest õhust ja sportimisest. Trennid viib läbi Nike Run Club jooksuklubi treener Kristiina Lauri.

Kohtade arv on piiratud, registreerimine kodulehel http://bit.ly/Rabajooksu_trennid.

Head Uudised GoodNews