1. Avaleht
  2. Sport
  3. Pirital valmis kaks moodsat välijõusaali
Pirital valmis kaks moodsat välijõusaali

Pirital valmis kaks moodsat välijõusaali

Pirital Mähe ja Maarjamäe asumi jõulinnakutes saab nüüd treenida reguleeritavate raskustega jõusaaliseadmetega. Mõlemas vabaõhujõusaalis on seitse treeningseadet.

„Vast valminud välijõusaalides Mähel ja Maarjamäel leiavad jõukohase treenimisvõimaluse nii algajad trennitegijad kui ka põhjalikumat jõutrenni harrastavad spordihuvilised. Treeningkompleksis saab teha kogu keha hõlmavat jõutreeningut. Reguleeritavate raskustega jõusaaliseadmed on sobilikud nii noortele kui ka eakamatele,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Mõlemas välijõusaalis on kaks rinnapinki, alatõmbepink, biitsepsipink, reiesirutaja, kõhu- ja alaseljalihaste treeningpink ning treeningpink erivajadustega inimestele. Seadmed on varustatud harjutuste tegemise juhendi ja lihasrühmade skeemiga ning õppevideo säbrukoodi ehk QR-koodiga.

Treeningseadmed on kergesti hooldatavad ja ilmastikuoludele vastupidavad. Jõulinnakuteala on kaetud kummimultšiga, mis on valmistatud taaskasutatud kummimaterjalist.

Välijõusaalid asuvad Mugula tee 17a ja Pähkli 2. Välijõusaalid rajas Tiptiptap, kelle tööde lepinguline üldmaksumus oli 47 826 eurot.

Head Uudised GoodNews