1. Avaleht
  2. Sport
  3. Pirital rannametsas saab jõutrenni teha
Pirital rannametsas saab jõutrenni teha

Pirital rannametsas saab jõutrenni teha

Täna paigaldati Pirita rannametsa, Kloostrimetsa Sinitiiva korvpalliplatsi äärde ja Mähele Liilia mänguväljakule uued välitrenažöörid, mis on mõeldud nii kohalike elanike kui ka külastajate aktiivseks vaba aja veetmiseks.

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

Uued välijõuseadmed annavad spordiharrastajatele suurepärase võimaluse treenida värskes õhus, nautida ümbritsevat loodust, samal ajal treenides ning tugevdades oma füüsilist vormi. Pirita rannametsas all avanevad ühtlasi kaunid vaated merele.

Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit on teoks saanud uuenduse osas entusiastlik: “Mul on rõõm näha, kuidas Pirita linnaosa muutub järjest aktiivsemaks ja tervisesõbralikumaks kohaks. Uued välijõuseadmed annavad kogukonnale suurepärase võimaluse liikuda ja treenida värskes õhus ning see toetab meie eesmärki edendada elanike tervislikku ja aktiivset eluviisi.”

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

Pirita ranna ja mänguväljakute uute välijõuseadmete paigaldamine on osa linnaosa arengust ning on suureks sammuks kohalike elanike ja külastajate vaba aja veetmise võimaluste mitmekesistamisel.

Head Uudised GoodNews