1. Avaleht
  2. Sport
  3. Nõmme koolide õpetajad hakkavad omavahel mõõtu võtma
Nõmme koolide õpetajad hakkavad omavahel mõõtu võtma

Nõmme koolide õpetajad hakkavad omavahel mõõtu võtma

10. juunil kell 12 toimub Nõmme Spordikeskuses (Külmallika 15a) meelelahutuslik spordipäev, kus Nõmme koolide õpetajad omavahel mõõtu võtavad ja selgub kõige sportlikum Nõmme kool. Päeva juhib Nõmme linnaosavanem Karmo Kuri.

Spordipäeval osalevad õpetajate võistkonnad kõigist kaheksast koolist: Nõmme gümnaasium, Nõmme põhikool, Kivimäe põhikool, Rahumäe põhikool, Nõmme erakool, Hiiu kool, Pääsküla kool ja Püha Johannese kool. Võistkonnad võtavad mõõtu võrkpallis ja köieveos, aga ka ebatraditsioonilistel aladel nagu kummikuvise ja tõuksidega teatesõit. Spordipäeva lõpetab mälumäng.

„Tavaliselt korraldavad spordipäeva õpetajad õpilastele. Seekord oleme rollid vahetanud ja koostöös koolide õpilasesinduse noortega korraldame spordipäeva koolide õpetajatele,“ sõnas Nõmme linnaosavanem Karmo Kuri. „Õpetajate füüsiline ja vaimne tervis on olulised. Seetõttu on selliste ühiste mõõduvõttude korraldamine ja tavapärasest keskkonnast välja saamine tähtis. Terves kehas terve vaim!,“ lisas Kuri ja tänas spordipäeva korraldajaid ja toetajaid. „Hea meel on selle üle, et kõik osapooled kohe entusiasmiga kaasa tulid ja enda aega panustasid. Suur sponsorite vägi näitab, et õpetajate ja kooli rolli olulisusest meie ühiskonnas saavad hästi aru ka ettevõtjad.“

Tavaliselt korraldavad spordipäeva õpetajad õpilastele. Seekord oleme rollid vahetanud ja koostöös koolide õpilasesinduse noortega korraldame spordipäeva koolide õpetajatele.

Auhindadeks on igati sportlikud meelelahutused – esikohale tulnud võistkond saab Kuulsaali Bowlingu kinkekaardi, teine koht saab meeskonnaürituse korraldada piljardisaalis ja kolmas koht Viimsi Kuulsaalis noolemängu mängides. Kõik võistkonnad saavad Taluturult kinkekorvid ja Tallinna Teletorni kinkekaardid.

  • Lisaks loositakse rohkelt auhindu kõigi osalejate vahel. Auhinnad on välja pannud Sparta, Golden Club Nõmme tenniseväljakud, GYM!, MyFitness, Kuulsaal, Akadeemia Bowling, Tuul, Matkafy.ee, InGame, SEIK, Von Glehni teater, VAT teater, kino Sõprus, kino Artis, Tallinna Teletorn, Botaanikaaed, Vabamu, Energia avastuskekus, PoCo, Arhitektuurimuuseum, Dava Foods, Taluturg ja TRAD. ATTACK.
Head Uudised GoodNews