1. Avaleht
  2. Sport
  3. Ott Kiivikas kutsub kõiki Kristiine välijõusaalitreeningutele
Ott Kiivikas kutsub kõiki Kristiine välijõusaalitreeningutele

Ott Kiivikas kutsub kõiki Kristiine välijõusaalitreeningutele

Maikuus korraldab Kulturismi ja Fitnessi Liit koostöös Liikumisaasta 2023 projektiga välijõusaalide võimalusi tutvustava nädala. Välijõusaalide treeningud toimuvad ka Kristiine linnaosas 31. mail kell 18.00 aadressil Seebi 34a. Seda, kuidas targalt ja ohutult treenida, tutvustab endine tippsportlane ja praegune treener Ott Kiivikas.

„”Avalike tasuta spordiürituste korraldamine linnaosas alati tervitatav, samuti on jõutreeningud, näiteks treeningud välijõusaalis on saamas iga aastaga aina populaarsemaks. Mõõdukas jõutreening on kasulik igas vanuses inimestele. On rõõm tõdeda, et sel korral on treeningute eestvedaja professionaalne ja tunnustatud treener kulturist Ott Kiivikas,“” rääkis Kristiine linnaos vanem Jaanus Riibe.

„”Selleks, et võimalikult palju treenimisvõimalusi Kristiines luua, on meil plaanis luua vähemalt neli uut välijõusaali. Uued välijõusaali seadmed luuakse Räägu parki, täiesti uued väljakud luuakse Kännu 86, Sõstra 1a ning Tedre 58 kinnistutele,“” selgitas Riibe.

“„Nii nagu innovatsioon on toimunud infotehnoloogias, nii on areng toimunud ka välijõusaaliseadmetes. Uutel muudetavate raskustega trenažööridel saavad treenida nii noored kui vanad – hõlpsasti saab seadmetel valida enda füüsilist vormi silmas pidades sobiva raskuse. Julgustan tulema treeningutele ka neid, kes treeningutega algust sooviksid teha!“ “kutsub treener Ott Kiivikas.

Lisainfo leiab siit!

Head Uudised GoodNews