1. Avaleht
  2. Sport
  3. Õismäe raba terviserada ootab suusasõpru rajale
Õismäe raba terviserada ootab suusasõpru rajale

Õismäe raba terviserada ootab suusasõpru rajale

Õismäe raba terviserada on taas suusasõprade ootel. Viimaste päevade rohke lumelisa on võimaldanud terviserajale sel talvehooajal esmakordselt rajada suusaraja.

Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et viimaste päevade tihe lumesadu on toonud lisaks rasketele teeoludele ka häid uudiseid. “Alates tänasest on Õismäe raba terviserajal rajatud sel talvehooajal esmakordselt hooldatud suusarada, kus on võimalik sõita nii klassikalises kui vabatehnikas. Mõnus talveilm ja hooldatud kahekilomeertine suusarada ootavad nüüd Õismäe rabasse sportima ning talveilma nautima kõiki suusasõpru,” ütles linnaosa vanem ning kutsus suusahuvilisi rajale.

Klassikajälg on raja siseküljes ning seda palutakse terviserajal liikujatel hoida. Jalutajatel palutakse kõndida raja välisküljes, et raja keskele mahuksid vabatehnikas liikujad. Õismäe raba terviserada on piisavalt lai, et kõik liikujad saaksid sinna sõbralikult ära mahtuda.

Õismäe raba terviserajal toimub regulaarne suusarajahooldus koostöös Eesti Terviserajad SA ning Tallinna Kultuuri- ja Spordiametiga.

  • Õismäe raba asub Vabaõhumuuseumi tee ja Vana-Rannamõisa tee vahelisel alal ning mõlemal tänaval asuvad terviseraja juures ka parklad.
Head Uudised GoodNews