1. Avaleht
  2. Sport
  3. Nädalavahetusel algavad Eesti meistrivõistlused curlingus
Nädalavahetusel algavad Eesti meistrivõistlused curlingus

Nädalavahetusel algavad Eesti meistrivõistlused curlingus

Foto: Rahvusvaheline Curlingu Föderatsioon
Team Mölder
Foto: Rahvusvaheline Curlingu Föderatsioon

Sel nädalavahetusel algavad Eesti meistrivõistlused curlingus, kus mõõtu võtavad Eesti parimad võistkonnad meeste ja naiste arvestuses.

2016-2017 hooaja Eesti meistrid curlingus selgitatakse välja kahel järgmisel nädalavahetusel Tallinnas Tondiraba jäähallis. Tiitlit lähevad kaitsma meestest võistkond Puhastusimport, kapten Tanel Toomväli ning naistest Team Mölder, kapten Maile Mölder ja treener Timo Kauste.

Konkurentsi eelmise aasta meistritele pakuvad eelkõige eelmise hooaja hõbeda võistkonnad klubist CC Tallinn kaptenite Harri Lille ja Marie Turmanni juhtimisel. Võistkondade treeneriks on šotlane Brian Gray.

Puhastusimport
Puhastusimport
Foto: Rahvusvaheline Curlingu Föderatsioon

Eesti meistrid curlingus selguvad 5. veebruaril. Võitja võistkondadele teeb Eesti Curlingu Liidu juhatus ettepaneku Eesti esindamiseks 2017. aasta Euroopa meistrivõistlustel Šveitsis.

Curling on rahvusvaheliselt üks kõige kiiremini kasvavaid talispordialasid. Tegemist on olümpiaalaga, mida saavad harrastada väga erineva vanuse ja füüsilise ettevalmistusega inimesed. Mängu saavad harrastada ka liikumispuudega inimesed. Curlingut on võimalik harrastada nii perekeskselt, kui ka kolleegidega töölt. Eestis saab curlingut mängida regiooni parimaid tingimusi pakkuvas Tondiraba jäähallis. Curlingu hooaeg kestab Eestis mai lõpuni.

Head Uudised GoodNews