1. Avaleht
  2. Sport
  3. Kaubanduskoja tenniseturniiri võitsid ettevõtjad Sulev Alajõe ja Veiko Mahlakas
Kaubanduskoja tenniseturniiri võitsid ettevõtjad Sulev Alajõe ja Veiko Mahlakas

Kaubanduskoja tenniseturniiri võitsid ettevõtjad Sulev Alajõe ja Veiko Mahlakas

1. juunil toimunud Kaubanduskoja tenniseturniiri võitjaks tulid Sulev Alajõe (Estonia Medical Spa) ja Veiko Mahlakas (Gvandron OÜ). Eesti Kaubandus-Tööstuskoda on korraldanud tenniseturniiri juba 17 aastat oma liikmesettevõtete esindajatele. Turniir toimus Pärnu Kesklinna Tenniseväljakul, kus osales 36 tennisehuvilist ettevõtjat.

Traditsiooniliselt viidi võistlus läbi „igamehe paarismängu“ süsteemis. Mängivad paarid loositi kohapeal. Mängudele järgnes ka lohutusturniir.

Teise koha võitjad olid: Marek Piller (EMT AS) ja Indrek Vallaste (Diapol Granite OÜ).
Kolmanda koha võitjad olid: Martin Villig (Mobi Solutions) ja Marko Harjak (GSM valve OÜ).
Lohutusturniiri võitjaks tulid Gert Jostov (Tehnopolis Ülemiste AS) ja Martin Talts (KMT Prefab OÜ).

Tenniseturniiri üks korraldajatest, Kaubanduskoja Pärnu esinduse juht Toomas Kuuda ütles, et seekordset turniiri õnnistas ilus päikesepaisteline ilm ja mängijate tugev tase. „Mida aasta edasi, seda tihedamaks läheb konkurents ja üha raskem on võitjat ette ennustada. Mängud olid tasavägised ja ühepoolseid mänge ei olnudki,“ lisas Kuuda.

Sulev Alajõe, kelle jaoks oli laupäevane turniir esimene võit, ütles, et on osalenud Kaubanduskoja tenniseturniiril aastaid ja seda põhjusel, et saab ühendada meeldiva harrastuse ja kohtuda erinevate tennisest huvitatud ettevõtjatega. Tennis on väga hea spordiala, kus mängude vaheajal saab ka teiste mängijatega suhelda ning vahetada olulist informatsiooni. „Selle aasta turniir kulges kõik väga ladusalt, korralduse kohta saab öelda ainult kiidusõnu. Olles võistelnud nüüd juba aastaid Kaubanduskoja turniiril, tuleb öelda, et noori tuleb aina enam peale ja mängijate keskmine vanus nooreneb. Kutsuksingi siinkohal ka vanu tegijaid rohkem sellistest turniiridest osa võtma,“ sõnas Alajõe.

Selle aasta Kaubanduskoja tennisturniiri toetasid: Euronics, Estonia Medical Spa Hotel, Saku Õlletehas, Silberauto, Firmakink, Dermoshop, Taktikalise Laskmise Keskus.

Head Uudised GoodNews