1. Avaleht
  2. Sport
  3. Irina Embrich, Kadri Kõusaar ja teised volikogu liikmed võistlevad noorte kabetajatega
Irina Embrich, Kadri Kõusaar ja teised volikogu liikmed võistlevad noorte kabetajatega

Irina Embrich, Kadri Kõusaar ja teised volikogu liikmed võistlevad noorte kabetajatega

1. juunil kell 12 algab Tallinna linnavolikogu hoone ees (Vana-Viru 12) lastekaitsepäeva kabeturniir, kus linnavolikogu liikmete vastu astuvad Nõmme huvikooli noored kabetajad.

Linnavolikogu liikmetest kuuluvad võistkonda Irina Embrich, Tiit Terik, Aleksandr Zdankevitš, Eero Merilind, Kadri Kõusaar, Siim Tuisk, Wesse Allik, Mart Kallas, Riina Solman ja Raivo Aeg. Volinike vastu astuvad 7-10-aastased kabetajad, kelle seas on nii Euroopa kui ka Eesti noorte meistrivõistluste medaliomanikke.

“Eesti kabepealinna noored on varem sarnastel sõprusturniiridel mänginud nii riigikogu, Nõmme linnaosa valitsuse kui ka Kuku raadio võistkondadega. Tuleb tunnistada, et nendel kordadel kogemused nooruse vastu ei saanud. Aga pole ka midagi imestada, kui teisel pool lauda istuvad oma vanuseklassi Eesti parimad kabetajad. Vaatame nüüd, kuidas Tallinna linnavolikogul läheb,“ ütles Tallinna linnavolikogu esimees Tiit Terik.

Nõmme huvikooli kabetreeneri Heinar Jahu sõnul on lapsed põnevil võimaluse üle linna esinduskogu liikmetega vabas õhus mängida.

Head Uudised GoodNews