1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. HEA UUDIS! Valdeku saun-spordihoone avatakse taas 1. juunil
HEA UUDIS! Valdeku saun-spordihoone avatakse taas 1. juunil

HEA UUDIS! Valdeku saun-spordihoone avatakse taas 1. juunil

Valdeku saun-spordihoone aadressil Valdeku tänav 15 on 1. juunist taas avatud. Käia saab nii saunas kui kasutada ka spordi- ning jõusaali.

„Nõmmel asuv saun-spordihoone oli eriolukorra ajal mitu kuud järjest suletud ja selle taasavamist on linnaosaelanikud juba väga oodanud. Eriolukorra ajal tehti saunas mitmesuguseid pisiparandustöid, muuhulgas remonditi põhjalikult saunakerised ja korrastati meeste saunalava,“ rääkis Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. „Lisaks saunale saame 1. juunil avada ka maja teisel korrusel asuva spordisaali ja jõusaali,“ lisas linnaosavanem.

Kõik Valdeku saun-spordihoone teenindajad on varustatud enesekaitsevahenditega, fuajees eraldab klienti administraatorist kaitseklaas. Sauna ruumides teostatakse enne avamist seinte, pindade ja pinkide süvapuhastus ja desinfitseerimine. Erilist tähelepanu pööratakse üldkasutatavate ruumide pidevale puhastamisele. Külastajatele on tagatud võimalus käte desinfitseerimiseks nii majja sisenemisel kui ka spordisaali ja jõusaali minnes, samuti tualettruumides.

Sauna lubatakse korraga maksimaalselt 14 inimest ehk 7 naist ja 7 meest. Sauna kasutamisel on sisse seatud ajaline piirang – üks inimene saab sauna kasutada maksimaalselt kaks tundi.

Lahtioleku ajad 1.06–22.06 on saunas E, T, N, R kell 15-22; K, L kell 11-22; P kell 14-22 ning spordi- ja jõusaalis E-R kell 9-22; L, P kell 11-22. Suvise graafiku alusel töötatakse 25.06–31.08. Siis on esmaspäevast kolmapäevani saun-spordihoone suletud. Saun on avatud N-P kell 15-21 ning spordi- ja jõusaal N-P kell 14-21.

Head Uudised GoodNews