1. Avaleht
  2. Sport
  3. FOTOD: Haabersti rulapargis peeti vinge suvelõpuvõistlus
FOTOD: Haabersti rulapargis peeti vinge suvelõpuvõistlus

FOTOD: Haabersti rulapargis peeti vinge suvelõpuvõistlus

Tallinnasse Haabersti rulaparki kogunes üle 70 noore, et panna meeleolukas punkt suvele ekstreemspordi ja korvpalliga.

Tõukeratta jam’il saavutas III koha Edgar Grjatsov, II koha Kert Salve ja I koha tiitlikaitsja Maksim Tihhomirov. Parima noore auhinna saavutas Edgar Kartakov ja parima trikiga sai hakkama Kert Salve. Rula jam’il saavutas III koha Juri Damaškin, II koha Aleks Flex ja HNKXTRM 2019 võidukarika Tristan Ots. BMX jam’il saavutas III koha Edgar Grigorovitš, II koha Daniil Tšornõi ja I koha Janek Markovski. Parima noore tiitli pälvis Arseni Gaidaitsuk.

Ekstreemsportlasi hindas Keerdtrepi meeskond. Korvpalliturniiril oli kohtuniku rollis Howard Frier. Võistlejaid sütitas päevajuht Dennis Karpov. Grafiti õpitoas juhendas noori kunstnikke grafitikunstnik Spark.

Noorte elustiiliprojekti HNKXTRM 2019 raames toimusid ka tasuta rulatreeningud noortele treener Jarmo Kangro juhendamisel. Sügisperioodil toimuvad tasuta korvpallitreeningud treener Howard Frieri juhendamisel ja räppmuusika õpituba Haabersti noortekeskuses.

Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi sõnas, et elustiilipäeva eesmärgiks oli pakkuda noortele võimalust kasutada linnapilti loodud rulaparke ka juhul, kui neil endil selleks vahendid puuduvad. “Võistlusel said osaleda kõik, kellel oli selleks soovi. Takistuseks polnud isegi vahendite puudumine, sest kohapeal olid olemas nii trikitõukerattad, kiivrid kui ka rulad,” ütles linnaosavanem.

Fotod: Haabersti Vaba Aja Keskus

Head Uudised GoodNews