1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti juurtega spordiennustusbränd OlyBet sõlmis koostööleppe Hispaania kõrgliiga jalgpalliklubiga Real Betis
Eesti juurtega spordiennustusbränd OlyBet sõlmis koostööleppe Hispaania kõrgliiga jalgpalliklubiga Real Betis

Eesti juurtega spordiennustusbränd OlyBet sõlmis koostööleppe Hispaania kõrgliiga jalgpalliklubiga Real Betis

Eesti juurtega spordiennustusbränd OlyBet sõlmis koostööleppe La Liga ühe juhtiva jalgpalliklubi ning värske Copa del Rey karikavõitjaga, Real Betis. Ametlik koostöö loob meie spordisõpradele võimaluse meeskonnaga suhelda ja kaasa elada.

Foto: OlyBet

Jalgpalliklubi Real Betis ärijuhi Ramon Alarconi sõnul on Eestis, Lätis ja Leedus palju kirglikke jalgpallifänne. “Koostöös OlyBeti kui piirkonna juhtiva spordiennuse brändiga saame kokku viia fännid ja mängijad ning muuta professionaalne jalgpall veelgi vaatemängulisemaks.”

“Meie õnnesoovid Copa del Rey värskele karikavõitjale! Real Betis on eduka ajalooga tugev meeskond, millel on palju fänne,” ütles Olympic Entertainment Group ja OlyBet Group esimees ja tegevjuht Corey Plummer ning lisas, et OlyBeti klientidel on nüüd rohkelt võimalusi jalgpalliklubi mängudest ja tegemistest osa saada, seda läbi spordiennustuse kui ka  otseülekannete, kohalike sündmuste, eksklusiivsete kampaaniamängude ning sotsiaalmeedia.

Foto: OlyBet

OlyBet on pikaajaline turuliider Balti riikides ning viimastel aastatel laienenud jõuliselt üle Euroopa. Sama-aegselt on sõlmitud mitmed koostöölepped rahvusvahelise spordimaailma tipp-tegijatega nagu Real Betis, NBA, NHL, ACF Fiorentina ning jalgpallilegendiga Luka Modrić, mis toetab brändi tuntust ja kasvu Euroopa turgudel.

Plummer lisas, et OlyBet ja OlyBet TV pakuvad spordisõpradele võimaluse olla seotud oma lemmikspordialaga. OlyBeti teleülekanded ühendavad sportliku meelelahutuse ja uudised. Spordifännidel Euroopa riikides, kus tegutsetakse, on võimalus osa saada OlyBeti spordiportaali ennustuskeskkonnast. OlyBet Club pakub püsiklientidele võimalust osaleda suurtel spordiüritustel, kohtuda ja kaasa elada sportlastele kodustaadionitel ning palju muud.

  • Real Betis Balompié on Sevillas asuv Hispaania jalgpalliklubi, mis asutati 1907. aastal. Meeskond on La Liga tabelis 5. kohal. Klubi korraldab kodumänge Estadio Benito Villamarínis, mis mahutab 60 000 inimest. Real Betis võitis La Liga tiitli 1935. aastal ning Copa del Rey kolmel korral, aastatel 1977, 2005 ning tänavu, 2022.
  • OlyBet on nr1 spordiennustus-, online- ja hasartmängubränd Balti riikides, mis on kasvanud juhtivaks meelelahutusplatvormiks Euroopas. OlyBet loob sisu ja pakub meelelahutust läbi erinevate platvormide: spordiennustuse, kasiinomängude ja pokkeri, seda jae- kui ka veebikeskkonnas ning annab oma panuse spordi ning sportlaste toetuseks. OlyBet TV on uusim spordimeelelahutus ja -uudiste platvorm Euroopas, mis annab võimaluse spordisõpradele kaasa elada üle maailma.

Head Uudised GoodNews