1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti curlingu naisjuuniorid jätkavad MMi kvalifikatsioonis võidukalt
Eesti curlingu naisjuuniorid jätkavad MMi kvalifikatsioonis võidukalt

Eesti curlingu naisjuuniorid jätkavad MMi kvalifikatsioonis võidukalt

Eesti curlingu naisjuuniorid
Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Eesti naisjuunioride koondis saavutas juunioride maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril teise ülekaaluka võidu ja jätkab kaotuseta.

Tiitlivõistluse kvalifikatstsiooniturniiri teises mängus alistasid eestlannad veenvalt Hispaania koondise tulemusega 9:3. Oma alagrupis tuleb Eesti võistkonnal mängida veel neli mängu ning lisaks Eestile ei ole ühtegi kaotust kirjas ka Lätil ja Türgil.

Eesti juunioride koondisesse kuuluvad Triin Madisson, Kristin Laidsalu, Britta Sillaots, Karin Vahi ja Gerli Kägi. Võistkonna treeneriks on Erkki Lill.

Kvalifikatsiooniturniir toimub Soomes, Lohjas ning turniiri kolm parimat naiskonda kvalifitseerub curlingu juunioride MMile, mis toimub märtsis Šotimaal. Eesti naisjuuniorid võistlevad B grupis Soome, Läti, Poola, Hispaania, Sloveenia ja Türgi naiskondadega.

Kokku võtab juunioride MMi kvalifikatsiooniturniirist osa 45 juunioride võistkonda kogu maailmast, neist 22 naiste ja 23 meeste arvestuses. Alagruppidest edasipääsejad selguvad 9. jaanuaril ning turniiri võitjad selguvad 10. jaanuaril.

Head Uudised GoodNews