1. Avaleht
  2. Sport
  3. Astrid Johanna Grents näitas FFC Est Open kickpoksiturniiril kõrget taset
Astrid Johanna Grents näitas FFC Est Open kickpoksiturniiril kõrget taset

Astrid Johanna Grents näitas FFC Est Open kickpoksiturniiril kõrget taset

astrid-johanna-grents2Nädalavahetusel Eestis TTÜ spordihooones toimunud rahvusvahelisel kickpoksi turniiril FFC Est Open oli võidukas meie Astrid Johanna Grents, kes saavutas juunioride arvestuses esikoha, võistledes vanemate juunioride klassis, kehakaalus kuni 60 kilogrammi.
“Mul läks FFC Openil hästi. Loosiga sain kaks matši. Poolfinaalis võistlesin 5 kilogrammi raskema leedulanna vastu, võitsin KO-ga teises raundis, kus vastane andis tugevate kätelöökide pärast alla. Finaalis olin vastamisi Marie Ruumetiga Pärnust, võitsin 3:0. Sain veel publiku lemmiku tiitli,” kirjeldab neiu oma võidukat esinemist.

Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemia sportlastest oli võistlustules ka Hendrik Themas, kes sai meeste kaalus kuni 81 kilogrammi II koht. Poolfinaalis võitis Hendrik soomlast knockout`iga 3 raundis, väga verises ja tasavägises finaalis kaotas aga leedukale, kuna suure ninaverejooksu tõttu katkestas kohtunik matši. Leedukas on ka KOK-i rankingus väga kõrgel kohal. Meestest olid edukad ka Marko Stults, kes sai kaalus kuni 71 kilogrammi II koha ja Fabio Souza, kes sai meeste kaalus -60 kg III koha.

hendrik-themas

Üle elada tuli ka lüüasaamisi. Karl Joonatan Kvell võistles kaalus -75 kg, Rainer Valing kaalus -67 kg ja Sergei Stukov kaalus-71 kg ning kõigil neil tuli kahjuks vastu võtta punktidega kaotus avaringis.

Jüri Kukk Ajakirjanik