1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tartu noorsportlased sõidavad Rahvusvahelistele Laste Mängudele
Tartu noorsportlased sõidavad Rahvusvahelistele Laste Mängudele

Tartu noorsportlased sõidavad Rahvusvahelistele Laste Mängudele

Tartu linna noortekoondis osaleb 17 sportlasega Rahvusvahelise Olümpiakomitee egiidi all toimuvatel Rahvusvahelistel Laste Mängudel.

Juba 56. korda toimuvad mängud peetakse sel aastal Mehhikos, Leoni linnas. Tartu linn osaleb mängudel juba 6. korda. Võistlused toimuvad 16.-19. juulil ning Tartu 17-liikmeline noortekoondis vanuses 12-15 eluaastat osaleb kergejõustikus, ujumises ning 3 x 3 korvpallis.

Tartu 17-liikmeline noortekoondis vanuses 12-15 eluaastat osaleb kergejõustikus, ujumises ning 3 x 3 korvpallis.

Mängudel osalemine annab noortele väga suure rahvusvahelise võistlemiskogemuse, võimaldades võistelda ning tutvuda eakaaslastega üle maailma. Tartu noored on varasematel mängudel silma jäänud heade sportlike soorituste poolest. Tartu abilinnapea Raimond Tamm ütles oma tervituses, et linna noored annavad kindlasti ka seekord endast parima ning hoiavad Tartu lippu kõrgel. Kõik delegatsiooni liikmed said linna poolt selga Tartu koondise esindusvormi.

Mängudel osalemine annab noortele väga suure rahvusvahelise võistlemiskogemuse, võimaldades võistelda ning tutvuda eakaaslastega üle maailma.

Laste mängud toimuvad olümpiamängudega sarnases formaadis ja võistlustest võtavad osa üle 80 linna koondised rohkem kui 1500 noorsportlasega. Kokku on mängude kavas 8 erinevat spordiala.

Head Uudised GoodNews