1. Avaleht
  2. Sport
  3. Viking Line toetab Eesti Ööjooksu: 50 000 jooksjat, aastatepikkune koostöö ja eriline atmosfäär
Viking Line toetab Eesti Ööjooksu: 50 000 jooksjat, aastatepikkune koostöö ja eriline atmosfäär

Viking Line toetab Eesti Ööjooksu: 50 000 jooksjat, aastatepikkune koostöö ja eriline atmosfäär

ÖöjooksViking Line Eesti ja Eesti Ööjooks allkirjastasid koostööleppe, mille kohaselt kannab Virumaa suurim ja osalejate arvult Eesti kolmas rahvaspordisündmus järgmised kolm aastat nime Viking Line Eesti Ööjooks.

Inno Borodenko, Viking Line’i Eesti tegevjuht põhjendab ettevõtte nimitoetajaks hakkamist: ”Viking Line on olnud Eesti Ööjooksu partner alates aastast 2012 ning nende tiimi tegutsemisind on nakkav.”

Viking Line´i lisandumine nimitoetajaks on aastatepikkuse koostöö ja usaldusliku suhte tulemus. Sellega soovivad korraldajad laiendada sündmuse teavitustegevust ja rajal pakutava meelelahutuse atraktiivsust.

2011. aastast korraldatav Eesti Ööjooks on vaimustanud osalejaid juba seitsme aasta jooksul ning on selle ajaga toonud Rakveres stardijoonele kokku pea 50 000 jooksjat. Meediaväljaanded on nimetanud ööjooksu Baltikumi kõige erilisemaks jooksuks, kus suur rõhk on kaunil Rakvere linnakeskkonnal ja erilisel atmosfääril. Ööjooksu melu ilutulestiku, tule-show ja kultuurikavaga rajal ning osalemine ühtses särgis meelitab igal aastal rajale üha rohkem huvilisi. Tänavu augustis osales enam kui 8400 jooksjat 21 riigist.

Tänu headele toetajatele on suurvõistlus kujunenud atraktiivseks liikumisfestivaliks eri vanusegruppidele. “Oleme koos partnerite ja vabatahtlike meeskonnaga loonud sündmuse, kus ise aktiivsete inimestena osaleda sooviksime. Usun, et see ongi õnnestumise üks põhjuseid,” kommenteerib Ööjooksu senist arengut MTÜ Rakvere Maraton esindaja Laura Ruus.

“Partnerite, kodulinna ja fännide toel oleme alati Ööjooksu arendamas. See janu ei ole meis senini kustunud, pigem vastupidi,” lisab Eesti Ööjooksu peasekretär Riina Ignatov.

Korraldajad on tänulikud koostööpartneritele, kes usuvad, et suuri asju saab teha ka väljaspool Tallinna.

Head Uudised GoodNews