1. Avaleht
  2. Sport
  3. VIDEO! Rüütel ja Marran kaotasid EK-etapil veerandfinaalis, kuid tõusid edetabelis
VIDEO! Rüütel ja Marran kaotasid EK-etapil veerandfinaalis, kuid tõusid edetabelis

VIDEO! Rüütel ja Marran kaotasid EK-etapil veerandfinaalis, kuid tõusid edetabelis

Selle nädala maailma sulgpalli edetabelis on Kristin Kuuba naisüksikmängus ning Helina Rüütel ja Kati-Kreet Marran naispaarismängus tõusnud karjääri kõrgeimatele kohtadele.

Kristin tõusis koha võrra ja asub nüüd positsioonil 58. Naispaar Helina ja Kati-Kreet tõusid samuti koha võrra ning asuvad nüüd kohal 59.

Kristin, kes Euroopa Mängudel jäi jagama 9.-16. kohta, suundus seejärel olümpiapunkte jahtima maailma karika etappidele Kanadasse ja Ameerikasse. Seal osales Kristin kahel kõrgema klassi turniiril, kus olid kohal ka maailma esi-30 mängijad. Kummalgi turniiril ei õnnestunud Kristinil esimesest ringist edasi pääseda. Parimad punktid maailma edetabeli koha tagamiseks on ta toonud märtsis maailma karika etapilt Prantsusmaalt, kus jõudis veerandfinaali.

Naispaar Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel on kõrgeimad punktid edetabeli koha tagamiseks teeninud Euroopa Mängude veerandfinaalikoha eest ja 3.-4. koha eest veebruaris Iraanis toimunud Euroopa karika etapilt. Viimati osalesid Eesti neiud möödunud nädalal Venemaal Euroopa karika etapil, kus jõuti veerandfinaali.

Raul Must, kes hiljuti tõi Eestile pronksi meesüksikmängus Euroopa Mängudelt, asub maailma edetabelis 79. kohal. Konkurentsitult parimad punktid maailma edetabelisse sai Raul Euroopa Mängudelt. Punktidearvult teine tulemus on Raulil eelmise aasta maailmameistrivõistlustelt.

Hetkel valmistuvad Eesti sulgpallurid aasta teiseks suursündmuseks: 19.-25. augustini Šveitsis MM.

Head Uudised GoodNews