1. Avaleht
  2. Sport
  3. VIDEO! Fitnessiliidu president EM-i kullanaise Karina Polovnikovaga lennujaamas: ta on lavale sündinud
VIDEO! Fitnessiliidu president EM-i kullanaise Karina Polovnikovaga lennujaamas: ta on lavale sündinud

VIDEO! Fitnessiliidu president EM-i kullanaise Karina Polovnikovaga lennujaamas: ta on lavale sündinud

Eelmisel nädalal Hispaanias peetud kulturismi ja fitnessi EM-i edukaimat Eesti esindajat Karina Polovnikovat tuli 7. mai õhtul Tallinna lennujaama vastu võtma hulk inimesi.

Polovnikova, kes kuulutati Euroopa meistriks juunioride fitnessis avatud kategoorias ja absoluutarvestuses, tunnistas, et vastuvõtt oli väga mõnus ja positiivne üllatus. Lapsed, kellele Polovnikova trenni annab, ulatasid õpetajale temast tehtud joonistusi.

Polovnikova võistleb järgmiseks septembris Arnold Classic Europe’il. Küsimusele, kas tuleb ära MM-i kuld, vastas ta, et teeb kõik, mis võimalik. „Mulle väga meeldib see ala ja loodan, et kõik läheb nii, nagu me ootame,“ sõnas ta.

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu president Ergo Metsla lausus, et need võidud tähendavad liidule väga palju.

„See näitab, et oleme fitnessimaa. Karina puhul on selgelt tegemist väga suure talendiga sel alal. Ta on lavale sündinud. Eriti kui vaadata Karina vabakava, siis on näha, et see on selgelt professionaalne,“ ütles Metsla.

Karina on ilmselgelt väga popp sportlane oma ringkonnas ja ka teiste hulgas. See pole tänu sellele, et meie siia orkestri üles panime, vaid Karinale endale,“ ütles Metsla fännidest rääkides.

Head Uudised GoodNews