1. Avaleht
  2. Sport
  3. OTSEÜLEKANNE: Catlyn Kruus mängib sulgpalli EM-il kahe medali nimel
OTSEÜLEKANNE: Catlyn Kruus mängib sulgpalli EM-il kahe medali nimel

OTSEÜLEKANNE: Catlyn Kruus mängib sulgpalli EM-il kahe medali nimel

Sulgpalli noorte EM-il Gnieznos on Catlyn Kruus jõudnud kahte veerandfinaali ja võitleb täna medali nimel paarismängus Ramona Üprusega ja segapaarismängus Tauri Kilgiga.

Paarismängus võis Kruusilt ja Üpruselt loota kaheksa parema hulka jõudmist, kuna noorte Euroopa karika etappidel on näidatud häid tulemusi ja edetabeli punktide alusel saadi EM-iks 6. paigutus. Teel veerandfinaali alistasid Kruus ja Üprus esimeses ringis Küprose mängijad Kattirtzi ja Michaeli 21-13, 21-9. Teises ringis saadi jagu Norra Abusdalist ja Murtazalievast samuti kahes geimis. Kaheksandikfinaalis oli vastas kahest tugevast üksikmängijast koosnev 9. paigutusega paar Heli Neiman (Iisrael) ja Veronika Tarussava (Valgevene). Kruus ja Üprus võitsid mängu kindlalt 21-12, 21-9. Veerandfinaalis tuleb vastu seista 2. asetusega venelannadele Anastassia Bojarunile ja Aljona Jakovlevale.

Segapaarismängus võib Kruusi ja Kilgi pääsu veerandfinaali pidada mõnevõrra üllatuslikuks. Asetamata paarina võideti kõigepealt Rootsi ja Walesi paare. Seejärel alistati 12. paigutusega austerlased Kai Niederhuber ja Emily Wu 22-20, 24-22. Kaheksandikfinaalis saadi kolmes geimis jagu 6. asetusega hispaanlastest Jacobo Fernandezist ja Lucia Rodriguezist 15-21, 21-19, 21-15. Veerandfinaalis tuleb mängida võistkondlikuks Euroopa meistriks tulnud Taani võistkonna esindajate William Kryger Boe ja Emilia Nesiciga.

Ka üksikmängus esines Catlyn Kruus edukalt ja sai 9. koha. Veerandfinaalist jäi selles mänguliigis napilt puudu, kui kaheksandikfinaalis tuli peale pikka heitlust vastu võtta kaotus iirlannalt Sophia Noble’ilt 21-10, 12-21, 18-21.

Head Uudised GoodNews