1. Avaleht
  2. Sport
  3. Viaplay näitab Eestis Bundesliga jalgpalli 2029. aastani
Viaplay näitab Eestis Bundesliga jalgpalli 2029. aastani

Viaplay näitab Eestis Bundesliga jalgpalli 2029. aastani

NENT Group ja Saksamaa jalgpalli kõrgliiga turundusettevõte Bundesliga International pikendasid ülekandeõigusi 2029. aastani üheksas Euroopa riigis, sealhulgas Eestis.

Igal hooajal vahendab Viaplay enam kui 300 Bundesliga ja 2. Bundesliga kohtumist. Ülekandeõigused laienevad ka superkarikafinaalile ja üleminekumängudele.

“Bundesliga väga kõrges sportlikus kvaliteedis pole mingit kahtlust. Müncheni Bayerni ründaja Robert Lewandowski ja Dortmundi Borussia edurivimehe Erling Braut Haalandi näol on tegu vastavalt maailma praeguse ja tulevase parima jalgpalluriga,” ütles Viaplays jalgpallikohtumisi kommenteeriv Ott Järvela.

„See ajalooline koostööleping üle üheksa turu on just see, mille poole püüdleme: pikaajalised lepingud, mis lasevad meil vaadata pikemat perspektiivi, kus arendame teenust olemasolevatele ja mis veelgi tähtsam, tulevastele fännidele,“ ütles NENT Groupi president ja tegevjuht Anders Jensen.

„Arvestades Viaplay voogedastuse ambitsioone ja suhtumist innovatsiooni, oleme loomas alust suurepärasele koostööle,“ märkis Bundesliga Internationali tegevjuht Robert Klein.

Viaplay tuli Eestis turule 9. märtsil. Praeguseks on voogedastusplatvorm kinnitanud ka, et 2026. aastani näidatakse Põhja-Ameerika jäähokiliigat NHL. Vormel 1, UEFA Meistrite liiga ja UEFA Euroopa liiga edastusõigused kuuluvad Viaplayle 2024. aastani.

Head Uudised GoodNews