1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. VAATA VIDEOT! Erkki Sarapuu: Kui pall juba lendab, on golfile käsi antud!
VAATA VIDEOT! Erkki Sarapuu: Kui pall juba lendab, on golfile käsi antud!

VAATA VIDEOT! Erkki Sarapuu: Kui pall juba lendab, on golfile käsi antud!

Foto: Urmas Kamdron
Foto: Urmas Kamdron

Mitmekülgselt tegus ja võimekas noorhärra Erkki Sarapuu andis Tallinna Televisooni saates “Veenus” võluvale saatejuhile Kristiina Võsule golfiteemalise intervjuu. Usutluses käsitleti harrastuse ja alaga seotud aspekte, kõlasid muidugi ka erkkisarapuulikult vaimukad mõtted.

“Kui juba pall lendab, on golfile käsi antud,” ütles Erkki Sarapuu oma golfihuvi tekkimise ja süvenemise kohta. Kristiina Võsu viis jutu ajakirjale Golf, mille viimase numbri esikaanelugu räägib Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama golfiharrastusest. Erkki tunnistas, et Obama poliitilise tegevuse vastu ta põhjalikku huvi ei tunne. “Kui aga selgus, et härra mängib golfi, siis tasub silm peal hoida,” lasus ta. Muuhulgas pakkus Sarapuu välja omapoolse versiooni, kus täpselt ärgitas Michelle Baracki selle aristokraaliku spordialaga tegelema, khm, leides, et korvpalli asemel, mis üle keha sinikaid kaasa tõi, võiks abikaasa tegeleda soliidsema alaga.

Teleusutluses ei saadud mööda mainitud aristokraatlikkuse märgist, mis golfiga kohe seostub. Nagu võib arvata, siis Erkki lükkas selle väite ümber. Tema sõnul võib alginvesteering tõesti omajagu kulukas olla, kuid varustust on võimalik ka rentida.

Kristiina Võsu palvel pajatas humoorikas noorhärra ka golfiteemalise anekdoodi, mis mõjub iseäranis hästi, kui seda kuulata meisterlikult esitajalt, seega kasutagem siinkohal võimalust ja jätkem ümberjutustus tegemata!

Intervjuu koos ümberjutustamata jäänud naljaga on järelvaadatav TTV kodulehelt. Saatest jäi kõlama lootustandev killuke, et  peatselt võib golfiväljakul kohtuda ka Kristiina Võsu endaga.

Püsige lainel!

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews