1. Avaleht
  2. Sport
  3. Rammumehed
  4. VAATA GALERIID! Maailma tugevaimad mehed jõudsid Eestisse!
VAATA GALERIID! Maailma tugevaimad mehed jõudsid Eestisse!

VAATA GALERIID! Maailma tugevaimad mehed jõudsid Eestisse!

Foto: Krishan Chand
Foto: Krishan Chand

Eile toimus Kreutzwald Hotel Tallinn vastuvõtusaalis Strongman Champions League pressikonverents. Strongman Champions League on suurim rammumeeste liiga, mis korraldab võistlusi 16 riigis üle kogu maailma. Võistlusetappe kantakse ette enam kui 1 miljardis majapidamises. Strongman Champions League loojad Ilkka Kinnunen ja Marcel Mostert on tegevad selles valdkonnas juba 25 aastat.

Pressikonverentsil osalesid Rauno Heinla (Eesti), Lauri Nämi (Eesti), Martin Wildauer(Austria), Krzyzstof Radzokowsky (Poola), Dainis Zageris (Läti), Marcel Mostert (SCL direktor), Janek Tobi (Eesti, EPRÜ juhatuse liige), Andrus Murumets(Eesti, EPRÜ juhatuse liige).

Läbi aegade on Eesti mehed Strongman Champions liigas väga edukalt esindatud.

Pressikonverentsil osalenud Lauri Nämi on olnud üldarvestuses 2012. aastal 4. kohal, 2013. aastal 5. kohal ja 2014. aastast hoiab 3. positsiooni.

Konverentsil osales ka Rauno Heinla, kes eelmisel nädalavahetusel Leedus toimunud Savickas Classic spordifestivalil korjas Eesti alade kaupa endale kokku üldarvestuse võidu, tehes ka mitmeid silmapaistvaid saavutusi üksikutel aladel.

Lisaks oli teiste seas ajakirjanike küsimustele vastuseid andmas Eesti au ja uhkus Andrus Murumets, kelle saavutused on olnud maailmas seni meie meestest silmapaisvaimad: 3. ja 4. koht Arnold Classicul, MMi (World Strongest Man) 6. koht, MMi (IFSA) 4., 5., 5. koht, 2009. aastal sai ta Meistrite liiga üldvõidu.

Homme Tallinna Spordihallis toimuv võistlus tõotab palju põnevat ja on huvitav. Martin Wildauer võitleb oma liidrikoha eest kuni viimse veretilgani. Radzikowski on vihale aetud, sest kaotas Leedu etapil palju väärtuslikke punkte. Meie enda meeste vorm on aga hetkel väga hea ja niinimetatud kodueelis tuleb ainult kasuks!

Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal.

Lisaks Eesti etapile on tulemas SCL Brasiilia ja Malaysia finaalid.

Salvestust saatest edastatakse telekanalil Eurosport hiljemalt 1 kuu pärast võistluse toimumist ja TV 6 eetris Eestis. Eurosport edastab saateid 89 riigis üle kogu maailma.

VAATA GALERIID!
Fotod: Krishan Chand

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews