1. Avaleht
  2. Sport
  3. TVPlay Sportsi kommentaator Vallot Pukk arutleb, kuhu võib jõuda Manchester United
TVPlay Sportsi kommentaator Vallot Pukk arutleb, kuhu võib jõuda Manchester United

TVPlay Sportsi kommentaator Vallot Pukk arutleb, kuhu võib jõuda Manchester United

Iga turniir, võistlus, vastasseis või mis iganes spordisündmus on alati huvitavam ja paeluvam, kui ühtäkki tekib ja tuleb mingi n-ö must hobune või miks mitte Tuhkatriinu. Ta tuleb täie hooga ja paiskab vastased vasakule-paremale ning eks siis ole paista, kui kaugele jõuab.

Seadmata Jose Mourinho annet kahtluse alla ning olemata Manchester Unitedi ja Ole Gunnar Solskjaeri paadunud fänn on nüüdseks juba päriselt ka täitsa huvitav, kuhumaani norralasest „babyface’i“ juhendamisel ManU Champions League’is jõuab. Samas, ega ManU tegelikult polegi mingi Tuhkatriinu, aga paar kuud tagasi olid asjad sealmaal ikkagi suhteliselt sandid…

Usutavasti on ka paadunud vutifännid- ja spetsialistid hämmingus (kuigi mõni ei näita seda absoluutselt välja, aga sisemuses närib korralikult), et tuli uus mees ja elu hakkas ManU-s veerema nagu hernes. 11 mängust 10 võitu ja üks viik. Mitte ühtegi kaotust! Aga see kõik on juhtunud kodukamaral. Nüüd tuleb koduuksest kaugemale minna, lausa Pariisi välja. Ja PSG on just paras, kellega kana kitkuda. Heakene küll, Neymar käib karkudega, võib-olla on seepärast lihtsam, aga kahtlane.

Mourinhost veel: paljude arvates ei saanud portugallane pärast ManU-st vallandamist enam sügavamale kukkuda ja KHL-i hokimängul sümboolse lahtiviske järel jääle prantsatamine andis parastajatele veel hoogu juurdegi. Aga – kui juba sealsamas seisnud hokivõlur Pavel Datsjuk ütles, et Mourinho on heas vormis, siis nii on ja näägutamisel peaks selle peale lõpp tulema! Parem pangu jääle paksem vaip ja et oleks libedal platsil korralikult kinni (niimoodi saabki jalgpallijutu sisse osavalt hokiteemat tuua…).

Ega ei ole siinkohal absoluutselt mõtet hakata lahkama, kes teisipäeval ja kolmapäeval mängima hakkavatest paaridest edasi jõuab, vaid tuleb ise vaadata. Võib ju lõpmatuseni arutada, kuidas ikkagi PSG-l läheb ilma Neymarita, ilma Kane’ita Tottenhamil Bundesliga liidri vastu, kas Porto 25-mänguline kaotusteta seeria saab jätku ka AS Roma vastu ja kui rajult Real Ajaxit „loputab“ jne. Teisisõnu – Meistrite liiga on tagasi, nagu ka õnnestumised, draamad ja tragöödiad!

Vallot Pukk

TVPlay Sportsi spordikommentaator

 

Vaata Meistrite liiga 1/16-finaalide avakohtumiste otseülekandeid Manchester United – Pariisi St. Germain, AS Roma – Porto teisipäeval ning Tottenham Hotspur – Dortmundi Borussia ja Amsterdami Ajax – Madridi Real kolmapäeval TV Play Sports ja Sports+ kanalilt või veebist.

Kohtumisi kommenteerivad Indrek Petersoo, Marko Kristal, Sander Jürjens ja Gert Kams.

Fotol endine Manchesteri mees Cristiano Ronaldo.

Head Uudised GoodNews