1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. TV3e GOLFIRUBRIIK! Suvistes Seitsmestes ristasid ässad golfikepid
TV3e GOLFIRUBRIIK! Suvistes Seitsmestes ristasid ässad golfikepid

TV3e GOLFIRUBRIIK! Suvistes Seitsmestes ristasid ässad golfikepid

TV3e GOLFIRUBRIIK! Suvistes Seitsmestes ristasid ässad golfikepid3Suviste Seitsmeste igareedese golfirubriigi alustajaks on Priit Jalasto oma golfitrikkidega ja edasi tuleb traditsiooniline kahevõistlus, kus kepid ristanud mehed pole seekord mitte asjaarmastajad, vaid tõelised golfiässad Marten Palm ja Egeti Liiv. Enne seda aga küsib Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer Eesti meeste golfikoondise peatreenerilt Enrico Villolt, mis mõtetega sõidab koondis järgmisel kuul Euroopa meistrivõistlustele Poola.

“Eesmärgiks on pääseda kolme hulka ja põhidivisjoni,” selgitab treener. Praegu on meie mehed teises divisjonis. Koondisesse kuuluvad Egeti Liiv, Marten Palm, Martin Järve, Sander Aadusaar ning treeneri ja abitreeneri valikul ka Joonas Turba ja Timo Raukas.

TV3e GOLFIRUBRIIK! Suvistes Seitsmestes ristasid ässad golfikepidReporteri rollis Marko Kaljuveeri küsimusele, millised on lootused, vastab Enrico Villo, et kõik oleneb tingimustest, näiteks on teada, et sealne väljak on pikk ning tuleb hoida kindlat meelt ja pall mängus. Koondise liidriks on Egeti Liiv. „Tulemuse teeb ette liider ja Egeti mängib alati omad välja,“ on peatreener kindel.

Golfiduellis saavad kokku niisiis Eesti lahtiste meistrivõistluste võitja Egeti Liiv ja eelmisel nädalal Pärnumaal toimunud rajamängu Eesti meistrivõistluse parim Marten Palm. Marko Kaljuveer pakub võistluseks välja löögid kõige lähemale lipule ja raja läbimise ning alustajaks saab Marten. Kumbki meestest siiski griinile välja ei löö. Egeti kommenteerib: „Löök oli hea, aga tuul oli tõusnud, võttis palli kinni ja tõi enne lõppu maha.“ Marten on jätkamises positiivne: „Oleme mõlemad samas positsioonis, kust peaks par’i ilusti kätte saama.“ Edasi käib duell suhteliselt tasavägiselt, kuid lõpuks tunnistab Marko ikkagi Egeti üleolekut.

TV3e GOLFIRUBRIIK! Suvistes Seitsmestes ristasid ässad golfikepid2„Mis on mängus tähtis?“ küsib Marko ja Egeti vastab: „Lähimäng on esimesel kohal, sealt tulemused tulevadki!“ Martenilt tahab reporter kuulda õnne rollist mängus, sest tolle pall keeldus auku minemast. „Õnne on vaja – see pole enda teha, kui pall august välja keerab,“ arvab 2. koha mees.

Lõpetuseks esitab Marko Kaljuveer vaatajaküsimuse: „Kui palju maad käib läbi mängija, kes on läbi mänginud 18 rada?“ Vastata saab aadressil puhkaeestis.ee. Videot golfirubriigist saab näha SIIN!

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=627350″]

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews