1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. TV3 VIDEO! KING OF KINGS! Edvin Erik Kibus läks võitlusringi Eesti lipu ja Lastefondi tätoveeringuga
TV3 VIDEO! KING OF KINGS! Edvin Erik Kibus läks võitlusringi Eesti lipu ja Lastefondi tätoveeringuga

TV3 VIDEO! KING OF KINGS! Edvin Erik Kibus läks võitlusringi Eesti lipu ja Lastefondi tätoveeringuga

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

Võitluskunst spordina, nagu iga teinegi kahevõitlus, on ala, kus loorberite osaks saab vaid üks ringi astunutest. Meie suure lootuse Edvin Erik Kibuse kätt kohtunik seekord ei tõstnud ja seepärast kõlab ka TV3 reporteri küsimus “Kuidas kaotust vastu võtad?” tema jaoks veidi segadusse ajavalt. Edvin leiab siiski kohe vastuse: “Tuleb pea püsti hoida. Kaotus on spordi osa, olen seda juba ringi minekul arvestanud. Palju oleneb sellest, kui hea on ettevalmistus, aga võid ka kõik asjad hästi teha, kuid üks löök on sageli see, mis kõik otsustab ja täna nii ka läks.”

_MG_2635

Meie võitleja kinnitab, et plaan oli paigas, ta teadis, mida vastane ringis tavaliselt teeb ja kuidas teeb, aga rohkem keskendus ta oma tegemistele. “Algul ei saanud endas masinat tööle,” nendib ta ega oska kohe pärast matši öelda, mis valesti läks. “Oli ootamatu löök, millest põrandale kukkusin ja vist mitu korda, vastane ei olnud niisama-mees.”

_MG_2650

King of Kings meediajuht ja reporter Monika Kuzmina tahab teada Edvini seljal oleva tätoveeringu sõnumit.

IMG_9560

“Kuna selline võistlus Eestisse tuli ja tähelepanu sellele on meeletu, siis võtsin seda mitte ainult enda, vaid ka laste nimel, kes vajavad toetust ja lasin endale Piradose stuudios ajutise tätoveeringu teha, milles on ka sõna Lastefond sees,” räägib taipoksija. “Selle kaudu võib publik abikäe ulatada ja mina saan võitlusega lapsi toetada.”

IMG_9919

IMG_9926

VAATA TV3 VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=666368″]

Head Uudised GoodNews