1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. TV3 GOLFIRUBRIIK! Vastakuti on näitleja ja poliitik
TV3 GOLFIRUBRIIK! Vastakuti on näitleja ja poliitik

TV3 GOLFIRUBRIIK! Vastakuti on näitleja ja poliitik

Valgeranna1Telekanali TV3 igareedeses golfirubriigis on seekord golfis jõudu katsumas poliitik ja Riigikogu Liige Toomas Kivimägi ning näitleja Sepo Seeman, duell ise aga toimub Pärnumaal White Beach Golf`is ehk Valgeranna Golfiklubis.

Kõigepealt aga vestlevad Eesti Golfi liidu president Marko Kaljuveer reporterina ja WBG caddiemaster Viljar Kõiva Valgerannast kui golfimängupaigast. Viljar Kõiva räägib kahe nädala eest avatud uuest klubihoonest, kus golfarite kasutada on riietusruumid, saunad ja pesemisruumid, aga ka restoran ja baar. Klubis on 143 liiget, neist umbes kuuskümmend mängivad aktiivselt ja üpriski tihedalt. Kui Marko tahab teada, mis on Valgerannas erilist, vastab Viljar: “Meil puhub pidevalt tuul, sest meri on kogu aeg selja taga!”

Valgeranna2Enne mängu jagavad duellandid teavet enda ja golfi seoste kohta. Sepo Seeman on WBG-s teinud green card`i, Toomas Kivimägi on golfiga tuttav 7-8 aastat, tema hcp on üle 30 ja vahel leiab ta hõivatuse kõrvalt mänguks aega.

Näitlejast golfari lahtilöök ei taha kuidagi õnnestuda ja tema kommentaar kõlab: “Siia me jääme ja sureme nälga!” Kui tema löökide arv on tõusnud kolmeni ja poliitikust golfar alles lööma pääseb, toriseb viimane: “Sepo on kogu aeg kaadris, ma ei pääsegi pildile!” ja pärast vastase uut lööki: “Jälle topib palli minu ette!” Kaotusseisus näitleja nendib enne viimast lööki: “Stiili hoidmiseks panen metsa!” Lõppseisuks jääb Sepo 9 ja Toomas 3 lööki. “Võim võitis!” ohkab teater.

Valgeranna4Kui Marko küsib päevamuljeid, vastab riigikogulane: “Sain telesse, see on golfis minu tippsaavutus!” “Kodu ei toetanud!” pahandab näitleja. Sepo Seemanil on rääkida veel sellest, et suvi toob palju tööd ning 17. juulil on ootamas “Minu pere ja muud loomad” esietendus.

Marko loeb ette veel vaatajaküsimuse: “Pärnu lähedal paikneb suur teemapark – millega on tegu?” ja selleks korraks on golfiminutid TV3-s läbi.

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=635678″]

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews