1. Avaleht
  2. Sport
  3. TIPPVARUSTUSEGA SPORDIKLUBI! Täna avab Mustamäel uksed Eesti populaarseim spordiklubi
TIPPVARUSTUSEGA SPORDIKLUBI! Täna avab Mustamäel uksed Eesti populaarseim spordiklubi

TIPPVARUSTUSEGA SPORDIKLUBI! Täna avab Mustamäel uksed Eesti populaarseim spordiklubi

MyFitness Mustamäe juhataja ja personaaltreener Kaspar Lannes  Foto:: Laura Kallasvee
MyFitness Mustamäe juhataja ja personaaltreener Kaspar Lannes
Foto:: Laura Kallasvee

Tallinna kõige uuemas kaubanduskeskuses Mustamäel avatakse piirkonna esimene MyFitness, mis on varustatud trennimaailma tippvarustusega.

Kui uus Mustamäe Keskus avab külastajatele uksed 12. veebruaril, siis spordiklubisse pääseb juba täna. Värskelt valminud MyFitness on järjekorras 13. ning kokku treenib klubides üle Eesti juba enam kui 20 000 inimest.

“Meie klubiliikmete arv on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, mis näitab, et väga paljud eestlased panevad nii oma füüsilisele vormile, toitumisele kui ka üleüldisele heaolule järjest enam rõhku,” märkis MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn ning lisas, et spordiklubi valikul lähtuvad inimesed nii kaasaegsetest treeningtingimustest kui hinnatud treeneritest, aga ka sellest, kui kaugel on klubi töö- või kodukohast. “Loodetavasti muudame uue klubiga just asukoha mõttes paljude inimeste jaoks trenniskäimise oluliselt mugavamaks,” lisas Torn.

MyFitness Mustamäe juhataja ja personaaltreeneri Kaspar Lannese sõnul on uues klubis kaasaegsete kardiomasinatega avarad jõu- ja rühmatreeningute saalid, saunad ning täiesti uus Queenax jõujaam, kus saab harjutusi sooritada enda keharaskuse abil. “Selle seadme erinevad rippumisvõimalused ja lisafunktsioonid muudavad treenimise eriti mitmekülgseks ja arendavaks,” selgitas Lannes ning lisas, et loomulikult ei puudu tunniplaanist ka populaarsed rühmatreeningud nagu BodyPump, BodyBalance ja BodyCombat, funktsionaalne TRX-treening, poksi-, tantsu- ning joogatunnid.

Kaspar Lannese sõnul on uude klubisse oodatud igas vanuses ja vormis inimesed. “Peaasi, et endal oleks soov paremasse vormi jõuda,” julgustas Lannes treenijaid esimest sammu astuma ning kinnitas, et kohapeal ollakse sobivate harjutuste valimisel algajatele alati abiks. “Kuna arendav treening nõuab tegelikult keskmisest suuremat pingutust, siis ei tasu end esimeste trennidega liialt ära ehmatada, vaid püüda pigem regulaarselt kohal käia,” soovitas Lannes valida endale mugav ja jõukohane treening.

Sel nädalavahetusel, 05.-07.02 ja Mustamäe Keskuse avamise puhul 12.-14.02, on kõigile MyFitnessi liikmetele Mustamäe klubi külastamine olenemata paketist tasuta ning teistele maksab külastus kolm eurot.

Head Uudised GoodNews