1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. TEISTE SEAS RÄÄGIB EDVIN ERIK KIBUS! Uus Kuma Pluss: Millal lõpeb tervis ja algab sport?
TEISTE SEAS RÄÄGIB EDVIN ERIK KIBUS! Uus Kuma Pluss: Millal lõpeb tervis ja algab sport?

TEISTE SEAS RÄÄGIB EDVIN ERIK KIBUS! Uus Kuma Pluss: Millal lõpeb tervis ja algab sport?

Kuma PlussSellisel teemal arutlevad uues Kuma Plussis sporti hästi tundvad inimesed, kellel kõigil spordiga tihe kokkupuude: Jürgen Ligi, Kertu Jukkum, Taimi Ainjärv ja Edvin Kibus. Äsjailmunud ajakirja Kuma Pluss oktoobrinumber ongi tervikuna pühendatud spordile ja sportlikele eluviisidele ning lisaks tavapärasele levitusele saavad selle ka kõik Paide-Türi rahvajooksu finišeerijad.

Ajakirjast on leida põhjalik info Järvamaal tegutsevatest spordiklubidest ja ka teistest sportliku vaba aja veetmise võimalustest. Tarvitajate Klubi teeb visiidi tervisepoodi Ökotreff ning püüab pimetestis ära mõistada, milliseid loodustooteid parasjagu maitsta pakutakse. Ilulehekülgedel saab ülevaate Paide ja Türi parimate ilusalongide pakkumistest. Suure ristsõna auhinnad panevad välja Järva Tarbijate Ühistu spordi- ja vabaajakaupadega hästivarustatud kauplused.

Muidugi on ajakirjas rohkesti kultuuri- ja meelelahutusega seonduvat infot, vanad fotod Arvo Pärdi sünnimajast ja ülevaade Järvamaa spordielust 80 aastat tagasi vanade ajalehtede põhjal.

Allikas: Kuma.fm

Head Uudised GoodNews