1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tartus peeti tüdrukute jalgpallifestivali
Tartus peeti tüdrukute jalgpallifestivali

Tartus peeti tüdrukute jalgpallifestivali

Rimi tüdrukute jalgpallifestivalid jätkusid pärast suvist pausi Tartus, kui koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga külastasid JK Tammeka treenerid Karlova kooli.

Festivalist võttis osa 69 tüdrukut 1. ja 2. klassidest. Lastele käisid lõbusaid harjutusi ja mänge läbi viimas JK Tammeka noortetreenerid Eva-Maria Niit, Kristel Vidaja, Reti Mänd, Renate-Ly Mehevets ja Emily Guitor.

„Päev möödus väga lõbusalt. Tüdrukuid oli palju, kõik olid aktiivsed, tegid ilusti kaasa ja said hulganisti palli mängida. Lõpus uurisime osalejatelt, kas neile meeldis ja saime valjuhäälse jaatava vastuse. Seega võib öelda küll, et nad jäid rahule,” võttis festivali kokku Tammekas tüdrukute treenerina töötav Mänd.

„Sellised festivalid annavad meile eelkõige aimu, milline kokkupuude tüdrukutel jalgpalliga seni olnud on ja kui palju nad sellest spordialast teavad. Lisaks mängimisele uurime alati lastelt seda, kas nad tunnevad mingeid mängijaid ja reegleid. Lõpuks on nende festivalidega alati nii, et saame tüdrukutelt väga positiivset tagasisidet ja on palju neidki, kes pärast seda otsustavad meie juurde trenni tulla. Lisaks sellele, et tutvustame tüdrukutele jalgpalli, anname ideid ka koolidele, mida nad saaksid hiljem tundides rakendada,” rääkis Mänd festivalide positiivsetest külgedest.

Kõik jalgpalliklubid, kes soovivad oma piirkonna koolides festivale korraldada, saavad ühendust võtta Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli osakonnaga.

Head Uudised GoodNews