1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tartu ootab osalejaid eakate terviseolümpiale
Tartu ootab osalejaid eakate terviseolümpiale

Tartu ootab osalejaid eakate terviseolümpiale

9. oktoobril toimub Tartu linna eakate terviseolümpia, kuhu oodatakse registreeruma neljaliikmelisi võistkondi alates 65. eluaastast.

Juba seitsmendat korda toimuv terviseolümpia on meeleolukas seltskondlik rahvaspordivõistlus, kus võistkonnad võistlevad täpsuses, osavuses ja kiiruses. Eesmärk on motiveerida eakamaid tartlasi olema kehaliselt aktiivsed ja pakkuda neile võimalust omavahel võistelda. Võistlused pole keerulised ega nõua erilist ettevalmistust, pigem on tegemist lõbusa meelelahutusega.

Registreeruda tuleb linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna tervishoiuteenistuse meiliaadressil tht@raad.tartu.ee hiljemalt 3. oktoobriks. Võistlejatearv on piiratud. Registreerimisel teatada võistkonna nimi, võistkonna juhi nimi ja kontakt (meiliaadress ja telefon) ning võistkonna koosseis (ees- ja perekonnanimed, vanused). Võistkonna juht võib olla ise üks võistkonnaliige. Vajadusel täpsustav teave tel 7361 322. Võistkondade juhtidele toimub infopäev.

Terviseolümpiale on oodatud ka publik, kellel on võimalus saada osa ka tervisekontrollist ja -nõustamisest ning tervisetoodete ja -teenuste tutvustustest. Terviseolümpial osalemine on kõigile tasuta.

Esimest korda toimus terviseolümpia 2013. aastal ja siis osales 10 neljaliikmelist võistkonda. Eelmisel aastal osales 21 võistkonda.

Head Uudised GoodNews