1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tänasest on jalgpalli MM Vabaduse väljaku 46 m2 suurusel ekraanil
Tänasest on jalgpalli MM Vabaduse väljaku 46 m2 suurusel ekraanil

Tänasest on jalgpalli MM Vabaduse väljaku 46 m2 suurusel ekraanil

Jalgpalli MMDigilevi Tasuta TV toob tänasest jalgpalli MM-i Vabaduse väljaku 46 m2 suurusele ekraanile.

Kõik vutisõbrad on täna kell 22:30 oodatud Vabaduse väljakule üheskoos jalgpalli MM-i Brasiilia-Saksamaa poolfinaali vaatama. Lisaks homsele heitlusele näidatakse Tallinna esindusväljakul ka teise poolfinaali, pronksimängu ja finaali otseülekandeid.

Vabaduse väljaku suur 46 m2 ekraan lubab ühisvaatamiste korraldaja Digilevi TasutaTV turundus- ja kommunikatsioonispetsialisti Kristi Kurelli sõnul mängule üheskoos kaasa elada mitmetel sadadel jalgpallifännidel. „Täna hilisõhtuks ennustatav soe ja vihmata ilm ning Jalgpallihaigla elav legend Tarmo Kruusimäe (Kojamees) aitavad kindlasti kaasa meeleoluka jalgpallisündmuse toimumisele,“ lisas ta.

Lisaks Brasiilia-Saksamaa kohtumisele saab Vabaduse väljaku ekraanilt vaadata II poolfinaali, mis toimub kolmapäeval Argentiina ja Hollandi vahel. Suurelt ekraanilt näeb ka laupäevast pronksimängu ja finaalkohtumist, mis toimub pühapäeval kell 22:00.

Ühisvaatamistel ärgitab publikut Jalgpallihaigla elav legend Tarmo Kruusimäe (Kojamees) ning toimub ennustusvõistlus, milles osalejate seas loositakse välja auhindu Sportlandilt ja Euronicsilt. Info ürituse kohta leiab Facebookist ja Tasuta TV kodulehelt.

Ühisvaatamisel näitavad pilti linnale kuuluvad ekraanid, heli edastamiseks kasutatakse täiendavaid kõlareid. Ülekandeks on saadud luba Rahvusvaheliselt Jalgpalli Föderatsioonilt (FIFA) ja Eesti Rahvusringhäälingult (ERR).

Head Uudised GoodNews