1. Avaleht
  2. Sport
  3. TÄNA OTSE! Tammeka: anname endast kõik, et Paide üle mängida!
TÄNA OTSE! Tammeka: anname endast kõik, et Paide üle mängida!

TÄNA OTSE! Tammeka: anname endast kõik, et Paide üle mängida!

Täna algusega kell 18 teeb Tallinna Televisioon otseülekande ülipõnevast jalgpalli Eesti karikavõistluste poolfinaalist, kus vastamisi lähevad Tartu JK Tammeka ning Paide Linnameeskond.

„Karikafinaalis mängimine oleks midagi erilist ja ajaloolist. Teisipäevase mängu võitmine annaks meile selle võimaluse. Anname endast kõik, et Paide üle mängida,” ütles JK Tammeka peatreener Kaido Koppel.

„Viimane mäng Kaljuga tuleb unustada. Keskendume täielikult Paide Linnameeskonna võitmiseks. Võtmesõnaks on distsiplineeritus ja ühtsus terviklikult. Oleme valmis tuld andma!” lisas poolkaitsja Kaspar Paur.

„Karika poolfinaal on mängijate senise karjääri tipphetk. Kõik mõistavad mängu olulisust. Valmistume äärmiselt tõsiselt ja ootame rasket mängu,“ sõnas Paide Linnameeskonna juhendaja Vjatšeslav Zahovaiko.

„Tulemas on raske lahing Tammekaga nende kodustaadionil. Tuleb mängida distsiplineeritult ja anda endast maksimum. Paide on lahinguks valmis ning rahuldab meid ainult pääs finaali!“ lausus poolkaitsja Magnar Vainumäe.

Vaata otseülekannet Tallinna TV vahendusel! Pall pannakse mängu kell 18.00.

Head Uudised GoodNews