1. Avaleht
  2. Sport
  3. Talvepealinnas Otepääl sõidetakse rahvasprinti
Talvepealinnas Otepääl sõidetakse rahvasprinti

Talvepealinnas Otepääl sõidetakse rahvasprinti

Foto: Hendrik Osula
Foto: Hendrik Osula

18. jaanuaril toimub Otepääl harrastajatele mõeldud autospordivõistlus Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2014. Võistlusrada on täies ulatuses kaetud lume ja jääga, pikkusega ca 4km.

Jaanuari kolmandal laupäeval, 18. jaanuaril leiab aset autospordivõistlus Otepää Rahvasprint 2014, mis on Eesti Autospordiliidus registreeritud autode kiirusvõistlus. Otepää Rahvasprint 2014 nimisponsor on Villa Müllerbeck. Rahvasprint on kiirusvõistlus, mis viiakse läbi üldiseks liikluseks suletud teel. Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2014 võistlusrada ja hoolduskeskus asuvad Otepääl.
Marko Koosa, Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2014 võistluste juht: „Võistlusrada on täies ulatuses kaetud lume ja jääga, pikkusega ca 4km. Otepää talvine Rahvasprint kutsuti ellu, sest Kagu-eestis talvisel perioodil harrastajatele mõeldud autospordiüritusi on vähe ning Otepää piirkonnas ei ole sarnast võistlust korraldatud.“

„Suvine rahvasprint Otepääl on juba traditsiooniline ning nüüd oleme võtnud eesmärgiks muuta ka talvine rahvasprint traditsiooniliseks võistluseks Talvepealinnas, kus on prestiižne osaleda ja mida on huvitav vaadata. Parimatele pilootidele on auhindadeks suured karikad ja vahuveinid. Toetajate poolt väljapandud auhinnalaua loosime sel korral välja kõigi vahel“ lisas võistluste direktor Siim Kalda.
Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint 2014 auhinnalaua eest on hoolitsenud: Eco Oil kinkekaardi ja toodetega, Oti pubi kinkekaartidega, ööklubi Comeback üllatusauhinnaga, Aasta Auto auhindadega, Mellex Auto OÜ autotarvikutega, Makserv OÜ Mirka toodetega, Triplex Ilutulestikukeskus ilutulestikuga, Tridens AS Cinzano vahuveinidega ja A.Le Coq õlu ja RC Colaga. Korraldusega aitab kaasa Allan Edesi Marvest OÜ. Suure panuse annavad võistluse toimumiseks Forestex OÜ ja võistluste ametlik majutuspartner Villa Müllerbeck, kus võistlusel osalejatele on ettenähtud 20% soodsam ööbimine.

Võistlustele saab registreeruda interneti aadressil http://www.autosport.ee/rallyreg. Lisainfot võistluse kohta leiab aadressidelt www.smaracing.ee ja www.facebook.com/rahvasprint.

Head Uudised GoodNews