1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tallinnas toimub lähiriikide suurim treeningüritus Nike Training Day
Tallinnas toimub lähiriikide suurim treeningüritus Nike Training Day

Tallinnas toimub lähiriikide suurim treeningüritus Nike Training Day

Rolf Roosalu Nike Training Day 2014 Foto: Annika Haas
Rolf Roosalu
Nike Training Day 2014
Foto: Annika Haas

7. märtsil 2015 toimub Saku Suurhallis MyFitnessi ja Nike koostöös Põhjamaade ja Baltikumi suurim treeningüritus Nike Training Day, mis pakub spordisõpradele nii põnevaid rühmatreeninguid, kvaliteetset meelelahutust kui ka võimalust sportida ja tantsida parimate treenerite juhendamisel kogu Euroopast.

„Üritus toimub tänavu juba kuuendat korda ja eelmine aasta õnnestus meil ületada niinimetatud maagiline 1000 osaleja piir, mis tegi üritusest vaieldamatult regiooni suurima ja mastaapseima omalaadse ürituse.

Getter Jaani Nike Training Day 2014 Foto: Annika Haas
Getter Jaani
Nike Training Day 2014
Foto: Annika Haas

Püüame iga aasta pakkuda osalejatele midagi uut – sel aastal on esmakordselt kavas spinning ja suurem fookus uutel huvitavatel treeningutel, mida ehk igapäevaselt kõikide spordiklubide programmidest ei leia, näiteks Powerstrip, BAX ja Nike Training Club,“ sõnas Nike Training Day peakorraldaja Kristi Roosimägi.

Lisaks suurepärastele spordiklubi MyFitness treeneritele Eestist astuvad üritusel treeneritena üles Robert Steinbacher Šveitsist, Sandra Merino Rootsist, Erik Jäger ja Janni Giannikakis Saksamaalt.

Nike Training Day 2014 Foto: Annika Haas
Nike Training Day 2014
Foto: Annika Haas

Üritusel esineb Uku Suviste, päeva juhib särav Liina Randpere, lisaks astuvad üles TTÜ Tantsutüdrukud ja V.A.T stuudio.

Nike Training Day treeningüritusel on sel aastal esmakordselt avatud ka spetsiaalne lõõgastumisala Relax – Lounge, kus treeningute vahepeal hinge tõmmata, meelelahutusprogrammi nautida ja end kosutada. Lisaks on avatud on foto ja Nike Training Club ala, kus on võimalik endast ning sõpradest lahedaid pilte teha ning põnevat Nike Training Club rakendust proovida.

Rohkem informatsiooni ürituse kohta ning registreerumine:  www.myfitness.ee/niketrainingday. Üritus on MyFitness spordiklubi liikmetele 5 eurot, eelmüügist 6 eurot ja kohapeal 12 eurot.

Head Uudised GoodNews