1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Tallinna Lasnamäe golfikeskus on jõudnud detailplaneeringu staadiumi
Tallinna Lasnamäe golfikeskus on jõudnud detailplaneeringu staadiumi

Tallinna Lasnamäe golfikeskus on jõudnud detailplaneeringu staadiumi

LasnamäeTallinnasse Lasnamäele kavandatav golfikeskus on jõudnud detailplaneeringu koostamise staadiumi.

Tallinna linnavalitsuse pressiesindaja Toomas Pirn ütles, et detailplaneeringu koostamine on algusjärgus ja selle valmimise aeg on praegu lahtine.

Tallinna linnavalitsuse tunamullu 27. veebruari korralduse alusel sõlmiti Eesti Golfi Liiduga heade kavatuste kokkulepe, mille eesmärgiks on rajada Lasnamäe linnaossa Tondiraba piirkonda rahvusvahelistele nõuetele vastav golfikeskus, mis koosneb üheksarajalisest golfiväljakust, harjutusväljakutest, ajutisest treeninghallist ja klubiruumidest.

Vastavalt kokkuleppele tellis ja finantseeris Tallinna linn golfikeskuse rajamiseks ehitusprojekti koostamise. Eesti Golfi Liit aitab finantseerida golfikeskuse ehitamist, sealhulgas klubiruumide sisustamist.

Üle-eelmisel aastal viidi läbi Tondiraba golfikeskuse ideekonkurss, mille võitjaks osutus Kadarik Tüür Arhitektid OÜ ja läinud aastal valmis nii golfikeskuse põhi- kui ka tööprojekt.

Käesoleval aastal selgub, mis mahus suudab Eesti Golfi Liit projekti finantseerida ning fikseeritakse tegevuste ajakava.

Head Uudised GoodNews