1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tallinna aasta sportlased selguvad kolmapäeval Raekoja platsil
Tallinna aasta sportlased selguvad kolmapäeval Raekoja platsil

Tallinna aasta sportlased selguvad kolmapäeval Raekoja platsil

8. detsembril kell 17 kuulutatakse Raekoja platsil algaval tunnustustseremoonial välja Tallinna 2021. aasta parim nais- ja meesportlane ning parim sportmängude võistkond.

Naissportlase nominentideks on Anett Kontaveit, Epp Mäe, Katrina Lehis, Irina Embrich ja Erika Kirpu. Aasta meessportlase nominentideks on Erko Aabrams, Peeter Olesk, Jüri-Mikk Udam, Daniel Zaitsev ja Johannes Erm. Sportmängude võistkondadest esitati nominentideks Tallinna BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, Tallinna FC Flora jalgpallimeeskond, Sparta Team Automaailma saalihokimeeskond, Taltech/Tradehouse’i võrkpallinaiskond ja Tallinna FC Flora jalgpallinaiskond.

Kuulutatakse välja ka aasta parasportlane, noorsportlane, parim noorte spordiklubi ja tänatakse suurürituste korraldajaid. Võitjaid tervitab ja õnnitleb Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. Tänavu korraldab linn esmakordselt aasta sportlaste tunnustusürituse välitingimustes, millest on võimalus ka linnarahval ja spordisõpradel osa saada. Ka Tallinna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel on alati olnud võimalus linlastel osaleda, tehes oma valiku ja hääletades veebis lemmiku poolt. 

Kandidaatide paremik koostati spordialaliitude ettepanekute põhjal, lähtudes käesoleva aasta sportlikest saavutustest ja Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil. Samuti võeti arvesse sportlaste panust kohaliku spordielu edendamisel ja noortespordis. Aasta sportlase nominent on Tallinna elanik. Aasta sportmängude võistkonna kodusaal või -väljak asub samuti Tallinnas.

Head Uudised GoodNews