1. Avaleht
  2. Sport
  3. TALLINN TUNNUSTAB I Tallinn tunnustas edukalt võistelnud sportlasi
TALLINN TUNNUSTAB I Tallinn tunnustas edukalt võistelnud sportlasi

TALLINN TUNNUSTAB I Tallinn tunnustas edukalt võistelnud sportlasi

Tallinna linn tänas ja tunnustas tallinlastest sportlasi ning nende treenereid võidukate saavutuste eest rogain orienteerumise ja paraujumise Euroopa meistrivõistlustel.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on Tallinnal suur au ja rõõm tunnustada oma sportlasi ja tänada nende treenereid suurepäraste saavutuste ja sportliku panuse eest. „Suur tänu, et olete inspiratsiooniks ning näitate, et spordis on suured saavutused võimalikud ka keerulistel aegadel. Usun ja loodan, et saadud kogemused innustavad teid liikuma üha uute sihtide poole!“


Timmo Tammemäe ja Sander Linnuse võitsid kuldmedali tänavu 5. septembril Otepääl toimunud meeskondliku rogain orienteerumise Euroopa meistrivõistlustel, kus kokku võistles 95 võistkonda. Tallinna linn tunnustab ja toetab Timmo Tammemäed 1000 euroga, Sander Linnust 1000 euroga ja treener Piibe Tammemäed 1000 euroga.

Piibe Tammemäe võitis kuldmedali 5. septembril 2021 Otepääl toimunud naiskondliku rogain orienteerumise Euroopa meistrivõistlustel, kus kokku võistles 61 võistkonda. Tallinna linn tunnustab ja toetab Piibe Tammemäed 1000 euroga ja treener Vallo Vaherit 500 euroga.

Reeda Tuula-Fjodorov võitis kuldmedali 5. septembril 2021 Otepääl toimunud segavõistkondliku rogain orienteerumise Euroopa meistrivõistlustel, kus kokku võistles 68 võistkonda. Tallinna linn tunnustab ja toetab Reeda Tuula-Fjodorovi 1000 euroga ja treener Raul Kudret 500 euroga.

Martin Vilismäe võitis pronksmedali 5. septembril 2021 Otepääl toimunud meeskondliku rogain orienteerumise Euroopa meistrivõistlustel, kus kokku võistles 95 võistkonda. Tallinna linn tunnustab ja toetab Martin Vilismäed 400 euroga ja treener Marius Unt 200 euroga.

Matz Topkin võitis pronksmedali 19. mail 2021 Madeiral toimunud paraujumise Euroopa meistrivõistlustel. Tallinna linn tunnustab ja toetab Matz Topkinit 500 euroga ja treener Kaire Indriksoni 300 euroga.

Head Uudised GoodNews