1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tallinn premeeris suvel tiitlivõistlustel edukalt esinenud sportlasi
Tallinn premeeris suvel tiitlivõistlustel edukalt esinenud sportlasi

Tallinn premeeris suvel tiitlivõistlustel edukalt esinenud sportlasi

Tallinna linn tänas ja tunnustas sel suvel tiitlivõistlustel edukalt võistelnud tallinlastest sportlasi ja nende treenereid Raekojas.

Annika Köster ja Kadri-Ann Lass võitsid Eesti 3×3 korvpalli naiskonna koosseisus hõbemedali Minskis toimunud Euroopa mängudel. Linn toetab ja tunnustab Annika Kösterit 1200 euroga, Kadri-Ann Lassi 1200 euroga ja nende treenerit Siim Raudlat 600 euroga.

Epp Mäe võitis naistemaadluses pronksmedali samuti Euroopa mängudel. Linn tunnustab Epp Mäed 1400 euroga, treenerit Ahto Raskat 300 euroga ja teist treenerit Maksim Molonovi 300 euroga.

Euroopa mängudelt tõi pronksmedali ka Raul Must sulgpalli meeste üksikmängus. Teda tunnustatakse 1400 euroga ja treenerit Rainer Kaljumäed 600 euroga.

Euroopa mängudel karates pronksmedali võitnud Pavel Artamonovit tunnustab linn 1400 euroga ja tema treenerit Aleksandr Zõkovit 600 euroga.

Timmo Tammemäe ja Rain Seepõld võitsid rogain-orienteerumise MM-il meeskondliku kuldmedali. Timmo Tammemäed premeeritakse 1400 euroga, Rain Seepõldu 1400 euroga, treener Piibe Tammemäed 600 euroga ja treener Jari Tomppot 600 euroga. Samal võistlusel võitis Piibe Tammemäe naiskonna koosseisus hõbemedali. Teda tunnustatakse 1000 euroga ja treener Sander Linnust 500 euroga.

Siim Rast võitis klassikalises jõutõstmises hõbemedali Rootsis MM-il. Siim Rasti premeeritakse 1000 euroga ja treener Kaido Leesmanni (fotol) 500 euroga.

Kristella Jurkatamm (fotol) ja Janek Õiglane pälvisid mitmevõistluse võiskondlikul EM-il kergejõustikus kuldmedali. Jurkatammi toetab linn 1400 euroga, Õiglast 1400 euroga, treener Art Arvistot 600 euroga ja treener Andrei Nazarovit 600 euroga.

„Kahtlemata nõuab selliste tipptulemusteni jõudmine jäägitut pühendumist, sihikindlust ja samas ka ohverdusi,“ ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev. „Nii tunnustame sportlasi nende kõrgete saavutuste eest, kuid mitte ainult: täname ja tunnustame neid ka sellepärast, et nad on saavutuste ja väärtustega eeskujuks paljudele teistele, sealhulgas alles sporditeed alustavatele noortele.“

Ühtekokku otsustas linnavalitsus eraldada reservfondist spordi- ja noorsooametile 20 000 eurot eelnimetatud tallinlastest sportlaste ja nende treenerite tunnustamiseks.

Head Uudised GoodNews