1. Avaleht
  2. Sport
  3. Tallinlastel on võimalus valida linna parimat sportlast ja võistkonda
Tallinlastel on võimalus valida linna parimat sportlast ja võistkonda

Tallinlastel on võimalus valida linna parimat sportlast ja võistkonda

Tallinlastel on võimalus valida linna parimat sportlast ja võistkondaTallinlastel on taas võimalus osaleda linna aasta parima sportlase ja võistkonna valimistel, selleks on Tallinna kodulehel üles seatud vastav internetihääletus.

Oma hääle andmiseks tuleb külastada Tallinna spordiportaali, kus saab hääletada kuni 30. novembri kella 23.59-ni, teatas Tallinna linnavalitsus.

Naisnominendid on tänavu Heli Jalakas, Irina Embrich, Ljudmila Kortšagina, Epp Mäe ja Egle Eller-Nabi. Meessportlastest on kandidaadid Heiki Nabi, Gerd Kanter, Kardo Ploomipuu, Ott Kiivikas, Tõnis Erm ja Vjatšeslav Ištšik ning sportmängude võistkondadest Tallinna FC Levadia jalgpallimeeskond, BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond ja Tallinna Ülikooli korvpallinaiskond.

Interneti hääletustulemused edastatakse Tallinna spordi- ja noorsooametile lõplike otsuste tegemiseks. Kandidaatide paremik on koostatud lähtudes sportlaste või võistkonna sportlikest saavutustest, Tallinna esindamisest nii Eestis kui ka rahvusvahelisel areenil ning sportlase või võistkonna tegevus kohalikus spordielus sealhulgas ürituste korraldamisel, eeskujuks olemisel, sportliku eluviisi propageerimisel ning sportlase või klubi tegevusel noortespordis.

Sportlane peab olema Tallinna elanik ning võistkonna kodusaal või -väljak peab asuma Tallinnas.

Tallinn tunnustab ja autasustab oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid juubeliüritusel 3. detsembril Mustpeade majas.

Head Uudised GoodNews