1. Avaleht
  2. Sport
  3. Täida uusaastalubadused! Personaaltreener Janika Koch-Mäe korraldab Restart Challenge’i
Täida uusaastalubadused! Personaaltreener Janika Koch-Mäe korraldab Restart Challenge’i

Täida uusaastalubadused! Personaaltreener Janika Koch-Mäe korraldab Restart Challenge’i

Personaaltreener ja videotreeningute keskkonna Sinutreener.ee asutaja Janika Koch-Mäe tõdeb, et igal aastal paisatakse vana-aasta õhtul õhku sadu tuhandeid lubadusi võtta kaalust alla, hakata regulaarselt liigutama, tervislikult toituma ning saavutada unistuste vorm. Mis oleks, kui seekord teekski selle lubaduse ära?

Foto: Artjom Fraiman

9. jaanuarist stardib Restart Challenge, kus alustatakse koos ühise eesmärgiga saavutada sinu parim vorm. Väljakutse kestab kuni 20. veebruarini.

Janika Koch-Mäe. Foto: Artjom Fraiman

Janika selgitab, et programmi kuuluvad tõhusad 30-minutilised videotreeningud ja toitumiskava. Kinnises Facebooki grupis motiveeritakse ja inspireeritakse üksteist, samuti vaadatakse igal nädalal üle kaalunumbrid ja sentimeetrid. „Minu tugi on sulle sel kuuenädalasel teekonnal 24/7 olemas,“ lubab Janika.

Foto: Artjom Fraiman

Programmi vältel toimub 3 ühist live-treeningut koos küsimuste-vastustega, kus leitakse vastused kõikidele tekkinud küsimustele.

Kõik programmis osalejad saavad kingituseks tasuta rullmassaaži Beautiful Me’i, samuti loosib Janika kõikide tublide treenijate vahel välja vahvaid auhindu nii koostööpartneritelt kui Sinutreener.ee-lt.

Foto: Artjom Fraiman

„Tule ja astume koos kergemalt  ning energilisemalt uude aastasse!“ kutsub Janika.

Head Uudised GoodNews