1. Avaleht
  2. Sport
  3. SUVEVOLLE! Credit24 Suvevolle avab hooaja staaride show-mänguga
SUVEVOLLE! Credit24 Suvevolle avab hooaja staaride show-mänguga

SUVEVOLLE! Credit24 Suvevolle avab hooaja staaride show-mänguga

Foto: Andres Raudjalg
Foto: Andres Raudjalg

7. juunil antakse avalöök Credit24 Arena Tallinn rannavollekeskuses Credit24 Rahvaliiga Suvevolle kuuendale hooajale esimese osavõistluse, kontinentaalkarika Eesti eelvooru kohtumiste ning  meeleoluka show-mänguga.

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee liikme Helir-Valdor Seedri sõnul on Credit24 Rahvaliiga Suvevolle sari suurepäraseks eeskujuks kõikidele pallimängu võistkonnaaladele, kuidas tuua ala juurde uusi harrastajaid. „Võistkonnaalade probleem on sageli ju see, et üksi neid harrastada ei saa ja vajalikul hulgal mängupartnerite leidmine võib osutuda probleemiks. Credit24 Rahvaliiga Suvevolle on läbi oma erilise võistlussüsteemi loonud tingimused, kus kõik võrkpallist huvitatud saavad mängus kaasa lüüa,“ tõi Seeder esile sarja suurimat plussi. „Et suve jooksul toimuvad etapid korraga 18 erinevas paigas üle Eesti ja kus lööb kaasa kokku ligi 1500 võrkpalli harrastajat, teeb sarjast ühe laiapõhjalisema liikumisharrastuse sarja Eestis,“ lisas Seeder.

Suvevolle avaetapil peetakse maha meeleolukas show-mäng, kus osalevad Eesti tuntud näod ning Selveri võrkpalliklubi noored talendid. „Kuna suvi on kiire aeg ja sõpradel tihtilugu palju tegemist, võib mängukaaslaste leidmine raske olla. Suvevolle etappidel seda muret aga ei ole, sest sinna tuleb lihtsalt kohale minna, end registreerida ning võistkond komplekteeritakse kohapeal,“ ütles näitleja Kristel Aaslaid. Veel osalevad show-mängul Teele Viira, Liisu Lass, Mariel Gregor, Tõnis Niinemets, Hendrik Toompere jr jr, Kristjan Kasearu ja Peep Pahv. Väljakul toimuvat kommenteerib Kalev Kruus, muusikat mängib Dj Tom Lilienthal.

Lisaks suvevolle hooajale avatakse eeloleval teisipäeval oma teiseks tegutsemisaastaks Credit24 Arena Tallinn rannavõrkpalli väljakute keskus. Eesti suurimas rannavollekeskuses on kokku kaheksa väljakut nii rannavõrkpalli kui ka –tennise mängimiseks. Credit24 Eesti juhi Mihkel Karu sõnul on võrkpall harrastajate seas üha rohkem populaarsust kogunud. Edu valemiks peab ta sportimistingimuste paranemist. „Mida rohkem on võimalusi inimestel aktiivsete eluviisidega tegeleda, seda rohkem nad seda teevad. Credit24-l on rõõm siin vastavate võimaluste loomisele oma õlg alla panna,“ selgitas Karu.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle projektijuht Laura Rogenbaum ütles, et 2011. aastal esmakordselt tutvustatud uudne võistkondade moodustamise süsteem pälvis osalejate sooja vastuvõtu. Suvevolle etappidel osalemiseks ei pea harrastaja omama võistkonda, sest need moodustatakse võistluste toimumispaigas kohapeal. „Kogu sarja eesmärk on pakkuda harrastajatele sobivat väljundit võistlemiseks ning tõsta seeläbi huvi võrkpalli ja tervislike eluviiside vastu,“ lisas Rogenbaum.

Suvevolle etapid hakkavad toimuma seitsmel järjestikusel teisipäeval algusega kell 18:00 samaaegselt kaheksateistkümnes Eestimaa kohas: Tallinnas Pirital, Tallinnas Credit24 Arenal, Tartu Rannavollekeskuses, Pärnus, Paides, Rakveres, Võrus, Põlvas, Otepääl, Tõrvas, Viljandis, Kuressaares, Kärdlas, Taeblas, Jõhvis, Kohilas, Kloogarannas ja Põltsamaal. Osalema on oodatud kõik soovijad, kel on vanust vähemalt 14 eluaastat. Kokku toimub seitse etappi, hooaja viimane mäng on 19. juulil 2016.

Credit24 Rahvaliiga Suvevolle hooaja avamise ajakava:

15:00 Kontinentaalkarika I kohtumine
17:00 Kontinentaalkarika II kohtumine
17:00 – 17:50 Credit24 Rahvaliiga Suvevolle eelregistreerimine
18:00 – 19:00 Credit24 Rahvaliiga Suvevolle etapp
19:00 – 19:10 Credit24 Rahvaliiga Suvevolle ametlik avamine
19:15 – 20:00 Show-mäng
20:00 Kontinentaalkarika III kohtumine

Head Uudised GoodNews